Ako zažalite što imate decu – imate samo 3 izbora

Skloni smo da razmišljamo o roditeljstvu kao o srećnom iskustvu.

Međutim, iako istraživanja pokazuju da su većinu puta osobe koje imaju decu srećnije od onih koje ih nemaju, činjenica je da ima i onih parova koji žive vrlo ispunjen život bez dece i ni malo ne pate pritom. Dakle, šta ako vas roditeljstvo ne ispunjava? Ili, šta ako to ispunjenje nije dovoljno? Šta ako je to što ste postali majka najgora odluka koju ste ikad doneli?

Svako od nas je makar jednom od kad je dobio decu uhvatio sebe kako razmišlja – kakav bi moj život bio da nisam imao decu? Da ste napravili drugačiji izbor, posledice sa kojima biste se danas suočavali bile bi svakako različite. Međutim, iako većina ponekad fantazira o životu bez dece, za neke ljude je svakodnevni život sa decom prava noćna mora. Na toj listi se mogu naći roditelji dece koja su bolesna bilo fizički ili psihički, kao i oni koji su sami bolesni i nesposobni da se na pravi način brinu o deci. Pitanje je: koji izbor u tom slučaju imate? Zapravo imate 3 izbora. Njih vam donosimo u našoj galeriji.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group