Viktorija Bekam je predstavila kolekciju koja je inspirisana njenim suprugom Dejvidom Bekamom

Mesec mode je počeo i sa nestrpljenjem čekamo da gledamo revije poznatih dizajnera, koji će nas upoznati sa trendovima koji će dominirati u sezoni proleće/leto 2022.

Nakon Njujorka, na red je došao London koji nam je poklonio seriju impresivnih kolekcija, ekscentričnih prezentacija i specijalnog dizajna. Victoria Beckham je svojim jedinstvenim kreacijama "ukrala" utiske.

Victoria Beckham je predstavila reviju na londonskoj Nedelji mode i odmah je postalo jasno da je modna dizajnerka inspiraciju za komade nove kolekcije pronašla u stilu svog dugogodišnjeg supruga Dejvida Bekama, koji se na reviji pojavio u plavoj košulji baš poput onih koje su predstavljene u kolekciji. Na kraju krajeva, kao što je spomenula:

„Dejvid se uvek lepo oblači. Uvek se trudi. Kad smo na odmoru u Evropi, on ima veoma sofisticiran izgled, i ja želim da nosim te komade. To je zajednički kofer“, otkrila je Viktorija Bekam uoči predstavljanja kolekcije proleće/leto 2022.

U svakom slučaju, muški element oduvek je bio jak u kolekcijama Victoria Beckham. U ovoj kolekciji videli smo i svilene haljine ukrašene slikama drugih haljina, što je stvaralo razne iluzije, a zbog jedne od njih, modeli su izgledali mnogo vitkije nego što su zaista bili. Što se Bekamovih košulja tiče, postalo je jasno da je saradnja njih dvoje veoma bliska. Na kraju krajeva, niko ne može dovesti u pitanje Dejvidovu dinamiku na polju mode.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group