Victoria's Secret Show se vraća posle 4 godine pauze

Brend Victoria's Secret je spreman da nastavi nekadašnju godišnju tradiciju nakon četvorogodišnje pauze.

Glavni finansijski direktor Timoti Džonson je to objavio tokom telefonskog razgovora o zaradi kompanije u 2022. „Nastavićemo da povećavamo marketinške troškove kako bismo investirali u posao i podržali novu verziju naše modne revije koja dolazi ove godine“, rekao je Džonson.

Predstavnik Victoria's Secret & Co. objavila je ove subote da je kompanija posvećena zaštiti žena i da konstantno uvodi inovacije u svim oblastima poslovanja kako bi nastavila da stavlja kupce u centar svega što rade. „Kao što smo ranije rekli, naša nova vizija i misija brenda će i dalje biti naš vodeći princip. Ovo će nas odvesti u nove prostore i povratak jedne od naših najboljih marketinških i zabavnih emisija do sada. Ali mi smo sve okrenuli naglavačke da bismo odražavali ko smo danas,“ navodi se u saopštenju.

Prvo otkazivanje revije Victoria's Secret dogodilo se u novembru 2019. godine zbog nedostatka raznolikosti i tolerancije u kolekcijama. Kompanija se ponovo suočila sa kritikama u februaru 2020. nakon što je u izveštaju koji je objavio The New York Times optužio bivšeg zaposlenog u brendu Eda Razeka za seksualno uznemiravanje, zastrašivanje i stvaranje kulture mizoginije. Razek je tada demantovao ove navode, navodeći u mejlu da su svi argumenti u ovom izveštaju kategorički neistiniti, pogrešno protumačeni ili izvučeni iz konteksta.

Godišnja revija je održana prvi put u avgustu 1995. godine, a zatim je održana još 23 puta u narednim godinama, sa izuzetkom 2004. Tokom dve decenije postojanja nastupile su zvezde poput Kejti Peri, Marun 5, Džej-Zi, Kanje Vest, Tejlor Svift, Hari Stajls, Arijana Grande, Ed Širan, Rijana, Džastin Biber, Bruno Mars, Ašer, Džastin Timberlejk i drugi.

Nadamo se da ćemo videti svetlu transformaciju brenda što je pre moguće!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group