Trkačko odelo Formule 1 od tvida je glavni hit nove Chanel kolekcije

More, sport i Monte Karlo...

Monako je bio domaćin revije nove Chanel cruise kolekcije i ovo mesto nije slučajno izabrano. Francuska kuća mnoge momente iz svoje istorije povezuje sa Kneževinom. Na primer, tamo se nalazila seoska vila Karla Lagerfelda. Pored toga, Chanel ambasador je princeza Šarlota Kaziragi od Monaka. Da, i Lagerfeld je sanjao da jednog dana ovde održi reviju - ali njegova ideja se nije ostvarila tokom njegovog života, zato je za ostvarenje njegovog sna zaslužna njegova naslednica Viržini Viar.

Ključna tema kolekcije bio je sport. Revija je otvorena sa nekoliko stajlinga na temu trka. Manekenke su nosile kombinezone i kačkete, ali sve je bilo izrađeno od tvida u različitim nijansama, zaštitnog znaka brenda Chanel. Crno-bele karirane majice i motociklističke kacige su upotpunile mnoge autfite, dok su neki modeli nosili torbice u obliku teniskih reketa.

Lokacija revije odrazila se na samu kolekciju: uključivala je minđuše u obliku čipova iz kazina i slot mašina (na kraju krajeva, Monako je poznata prestonica kazina).

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group