Trijumf korseta i lateksa u novoj Versace kolekciji

Donatela Versaće definitivno zna mnogo o seksualnosti. Njena nova kolekcija za Versace predstavljena na Nedelji mode u Milanu najbolji je dokaz za to.

Poznata modna kreatorka je odlučila da ponovo razmisli o glavnom „alatu“ u arsenalu femme fatale - korsetu. Jakne, haljine, topovi, pa čak i kožni kaputi dobili su korsete. Najčešće, korseti izgledaju kao dodatni sloj odeće ispod kabanica, jakni i kaputa, formirajući siluetu uprkos obimnoj gornjoj odeći.

Još jedna karika kolekcije koja naglašava seksepil femme fatale je glatki, sjajni lateks. Od ovog sjajnog materijala predstavljene su helanke koje se nose ispod mini haljina i šortseva. Versace još jednom pokušava da ovaj materijal, koji je ranije bio povezan sa seks-šopovima uklopi u modnu agendu. Možda je ovaj pokušaj jedan od najuspešnijih.

Pistom su prošetale Bela i Điđi Hadid koje su se nedavno pojavile u novoj reklamnoj kampanji brenda. Sestre su prošetale u mnohromatskim crvenim look-ovima i helankama od lateksa koje se stapaju sa obućom. Lateks čizme preko kolena isprobala je i lepotica Emili Ratajkovski. Preko crnog korseta, zavodljiva brineta obukla je svetlo zelenu tuniku sa štrasom. Zajedno, ove manekenke su spremne da dokažu da su žene te koje vladaju svetom.

Klikom na galeriju pogledajte najlepše stajlinge sa Versace revije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group