Tommy Hilfiger učestvuje na prvom Metaverse Fashion Weeku

Tommy Hilfiger će predstaviti svoju virtuelnu kolekciju za proleće 2022.

U svetu koji se neprestano razvija i traži načine da kreira nove „realnosti“ u kojima možemo da učestvujemo virtuelno, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo čuti za prvu virtuelnu nedelju mode.

Metaverse nedelja mode, koju organizuje Decentraland, prvi virtuelni svet u vlasništvu njegovih korisnika, održaće se od 24. do 28. marta 2022. godine, a Tommy Hilfiger, posvećen inovacijama i tehnologiji koja istražuje nove načine za doživljaj kupovine će virtuelno predstaviti novu kolekciju za proleće 2022. i ugostiti digitalnu maloprodajnu platformu gde potrošači mogu kupiti NFT za svoje avatare ili kupiti fizičke artikle preko Metaverse.  

„Kada sam osnovao svoj istoimeni brend 1985. godine, nisam ni zamišljao da će doći vreme kada će se nedelje mode održavati u 3D, potpuno virtuelnom svetu“, rekao je Tomi Hilfiger. „Dok dalje istražujemo metaverzum i sve ono što on može da ponudi, inspirisan sam snagom digitalne tehnologije i mogućnostima koje ona nudi da angažujemo zajednice na uzbudljive i impresivne načine.

Metaverse Fashion Week je pozvao više od 50 luksuznih i digitalnih brendova da predstave nove kolekcije i organizuju prezentacije, diskusije, koncerte, after partije i filmske instalacije — virtuelno. Luksuzni trgovački kvart pod nazivom „Boson Portal – Fashion District“ dizajniran je da liči na kultni Paris Montaigne u Parizu, a brendovi će moći da prodaju i digitalne i fizičke artikle putem NFT-a.

Prodavnica Tommy Hilfiger koja se nalazi na portalu Boson i na tržištu metaverzuma omogućava korisnicima Decentralanda da kupuju fizičke NFT objekte podržane tehnologijom Boson protokola. Takođe omogućava obožavaocima brenda da ovo iskuse na fascinantan novi način, istovremeno osiguravajući da klasični američki cool stil ostane srce DNK Tommy Hilfigera.

Potrošači će moći da teleportuju svoj avatar u virtuelnu prodavnicu i kupe odabranu liniju proizvoda ograničenog izdanja iz kolekcije Tommy Hilfiger za proleće 2022., žensku košulju madras i uniseks duksericu sa amblematskim logom Tommy Hilfigera. Proizvodi se mogu kupiti kao NFT, ali se mogu iskoristiti kao prirodni proizvodi koji će biti isporučeni direktno na vrata kupca.

Učešće brenda Tommy Hilfiger na Decentraland Metaverse Fashion Weeku jača njegovu posvećenost praćenju pulsa inovacija. Brend će nastaviti da pruža neočekivana iskustva za svoje fanove i u fizičkom i u digitalnom svetu, dok će nastaviti da istražuje nove načine da podeli svoju sveameričku filozofiju u modi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group