Moda - Modne revije

Tommy Hilfiger Proleće/Leto 2016 kolekcija – New York Fashion Week

Tommy Hilfiger predstavio je prelepu i šarenoliku proleće/leto kolekciju 2016 na modnoj pisti tokom New York Fashion Week-a.

Hilfiger je uradio dobar posao, dovođenjem tema sa ekskluzivnog karipskog ostrva Mustikue, pretvarajući reviju u nostalgično iskustvo za one, koji su imali zadovoljstvo da uživaju u lepotama ostrva. Revijom Tommy stvara i osećaj strahopoštovanja među onima koji tek treba da probaju zabranjeno voće koje je skriveno u ovom raju.

Heklani bikini pojavili su se na sceni i svakako podsetili na sve šta ostrva imaju da ponude sa seksi lepoticama Gigi i Belom Hadid, zajedno sa Hejli Boldvin i drugim modelima koji su preskakali vodu u prilično zanimljivom finalu revije.

Iako su mnogi fokusirani na samu odeću, Tommy Hilfiger proleće 2016 kolekcija u fokus stavlja šarene i kreativne kupaće kostime, ali ne bez pratnje mladalačke i prilično optimistične odeće za odmor koju već možemo zamisliti kao deo našeg prtljaga za naš sledeći put ka nekom egzotičnom ostrvu.

Među 60 predstavljenih komada, bilo je više nego dovoljno inspiracije da narednih meseci sanjamo o tropskom ostrvu i sa lakoćom koračamo kroz hladne zimske dane. Mladalački i razigrano je bila tema kolekcije, a trend “heklanih” komada se nastavlja i narednog leta. Heklani komadi izgledaju prozračno, imaju prelepe efekte na koži i uvek održavaju svoj savremeni osećaj. Iako je moda iz 1970. bila imperativ prošle godine, to ne znači da 2016. neće biti u naznakama tih trendova, a ova kolekcija je to dokazala u izobilju. Patčvork komadi, heklane i štrikane haljine, bujne haljine od šifona, vedre i jarke boje i boemska moda obeležile su Tommy Hilfiger kolekciju 2016.

Pogledajte kako je izgledalo na reviji Tommy Hilfiger u Njujorku. Atmosfera je bila sjajna, jer je ovaj vrhunski dizajner napravio pravi tropski raj. Bar na plaži, impovizovano ostrvo, modeli u raskošnim heklanim komadima, i sve to uz rege muziku Bob Marlija.

Uživajte u reviji!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group