Moda - Modne revije

Prada Jesen/Zima 2015/2016 - Milan Fashion Week

Modna kuća Prada predstavila je novu kolekciju jesen/zima 2015. na milanskoj Nedelji mode.

Revija prikazuje uticaj šezdesetih u novoj liniji, a pista je bila preplavljena obiljem pastelnih tonova, bebi plave, roze i limeta zelenim tonovima.

 

Iako je kolekcija uspela da predstavi nekoliko epoha, dominantna era su bez sumnje šezdesete godine, koje su se manifestovale u oblicima i strukturama ovosezonskih haljina. Prada genijalno kobinuje boje ove sezone, pa na pisti vidimo kombinacije zelene i žute, dok je bogata nijansa zelene pomešana sa plavom i roze bojom.

 

Velika pažnja posvećena je detaljima i modnim dodacima. U kolekciji primećujemo cipele koje su takođe u pastelnim tonovima sa đonom u kontrasnoj boji. Za jesenju sezonu Prada predlaže čizme, cipele sa kaišem oko zgloba i mokasine. Torbe su takođe u pastelnim bojama i često su na pisti prikazane u kombinaciji sa obućom u drugoj boji.

 

Mnogi odevni komadi upotpunjeni su dugim kožnim rukavicama koje dolaze u najrazličitijim bojama i nose se sa kratkim rukavima. Kolekcija Prada je vesela, vedra, a pastlne nijanse i kratki rukavi donose dah proleća jesenjim komadima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group