Moda - Modne revije

Polo by Ralph Lauren Proleće/Leto 2016 kolekcija – New York Fashion Week

 

Ono što mi zapravo očekujemo od “ready to wear” revija je nosiva i funkcionalna odeća koja je takođe kul, trendi i jedinstvena, a Polo Ralph Lauren brend definitivno uspeva da ispuni naša očekivanja svaki put.

Polo Ralph Lauren proleće/leto 2016 kolekcija je predstavljena u prilično opuštenoj atmosferi u društvu Selene Gomez i Bruklin Bekama koji su bili među počasnim gostima u McKittrick hotelu. Kao i uvek, dizajner je ostao veran Polo stilu i ispunjavanju naših očekivanja i zahteve za predstojeću sezonu. Trendovi dolaze i odlaze, ali Polo stil je večan i uvek poželjan.

 

Polo Ralph Lauren proleće/leto 2016 modna revija uspela je da oživi tu prolećnu, svežu atmosferu otkrivajući niz komada u jarkim bojama sa cvetnim šarama. Nije bilo ničega ekscentričnog u ovoj kolekciji, već odeća laka za nošenje i praktični odevni komadi sa prepoznatljivim ženstvenim akcentima.

 

Na reviji smo videli trideset sjajnih izgleda, a cela linija je donela stilove i otmene haljine za svaku ženu i svaku priliku. Revija je otvorena lepim štampanim komadima, cvetnim olovka suknjama, cvetnim haljinama, prugastim pantalonama koje se kombinuju sa cvetnim majicama i smelim bojama. Međutim, značajan deo kolekcije je posvećen zapadnom stilu, marginalnim i prigušenim bojama.

 

Usred svih tih štampanih ili Zapadom-inspirisanim izgledima, takođe smo videli neke vanvremenske komade kao i klasične odevne komade u beloj boji, kratka odela i haljine od čipke, koji su izgledali tako sveže. Na reviji su modeli predstavili štampane i crno bele majice savršene za nošenje u kancelariju, ali i prugaste majica - haljine sa različitim oblicima koji bi dolazile prelivene jarko obojenim blejzerima ili jaknama, što je fantastična odevna kombinacija za vikend izlet. Ako govorimo o izboru odeće, treba spomenuti one vintage blejzere dostupne u različitim bojama i dezenima. Poneki su imali logo brenda na grudima.

 

Ne postoji Polo kolekcija bez velike doze jarkih boja i ovaj put dizajneri modne kuće Ralph Lauren uključili su svoje omiljene boje: crvenu, kobalt plavu, bogato zelenu, narandžastu i žutu.

 

I dok su ovi komadi namenjeni ženama sa samopuzdanjem koje ne beže od posebne pažnje, finale revije će sigurno biti favorit mnogih. Na samom kraju revije vidimo praktične teksas komade, trikotažu i zemljane boje, gde camel i nijanse peska čine sjajan par sa crno-belim komadima. Isti raznolikost je prisutna i u liniji modnih dodataka Polo Ralph Lauren 2016 kolekcije. Jarko obojene bucket torbe i torbe sa resama, štampane sandale sa platformom i visoke štikle, veliki pojasevi i divni komadi nakita samo su deo bogate kolekcije aksesaora.

 

Sve u ovoj kolekciji se vrlo lako prenosi sa piste na ulicu bez mnogo truda ili stilskih veština.

 

 

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group