Moda - Modne revije

New York Fashion Week: kolekcija Kanje Vesta "Yeezy Season 4"

Ovo je verovatno jedini događaj tokom čitavog New York Fashion Week-a, oko kojeg se od samog početka mnogo spekulisalo.

Juče popodne je održana dugo očekivana modna revija Kanje Vesta. U parku „Four Freedoms“, u Njujorku, juče se okupilo mnogo ljudi, uključujući goste i više od 500 modela. Revija Kanje Vesta je obično veliki kulturni događaj, nije klasična modna revija i tako je bilo i ovog puta.

Pre početka revije modeli su stajali na jednakim rastojanjima i stvorili šahovska polja svojim telima. Prvi redovi su bili obučeni u bele kombinezone, zatim u bež, sivoj, vojno zelenoj i konačno, poslednji red u crnoj boji.

Čitava kolekcija je predstavljena u istim bojama. Oversize dukserice i jakne su „must have“ ove sezone. Najveći hit bile su transparentne čizme do kolena, koje je pre nekoliko dana, Kim nosila u Njujorku. U kombinaciji sa slobodnim, uniseks stilom Vesta one izgledaju sjajno!

Na reviji je bilo dosta zvezda. Članovi porodice Kardašijan su sedeli u prvom redu, obučeni od glave do pete u najnovijim projektima Vesta. Sve dame Kardašijan-Džener su nosile odeću u svetlo bež boji, a Farel Vilijams se lepo zabavljao i igrao u društvu Karine Roitfeld.

Pogledajte kako je izgledalo na reviji dizajnera Kanje Vesta!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group