Nedelje mode su tek počele, ali Michael Kors kolekcija već potvrđuje da je najelegantnija ove sezone

Krzno, svetlucave šljokice i parada supermodela...

Nedelje mode su tek počele, ali je već sada jasno da će borba za titulu najelegantnije i najlepše kolekcije sezone biti veoma intenzivna. Revija Michael Kors Collection podigla je letvicu visoko. Dizajner je organizovao više od obične revije za novinare, influensere i svoje klijente - pravu poslasticu.

U bekstejdžu je objasnio da je užasno umoran od svih neprijatnih posledica pandemije – i da bismo svi sada mogli da se malo zabavimo. Stoga se kolekcija pokazala kao svetla i elegantna: u ovim stvarima želite da se zabavite i dobro provedete.

Naravno, bilo je mesta u kolekciji i za kapute, odela sa pantalonama koje savršeno pristaju, i jednostavnih casual haljina. Ali glavne „zvezde” su haljine do poda načičkane šljokicama, bunde i boe, poput zvezda Zlatne ere Holivuda, i stvari jarkih, veselih boja. Štaviše, dizajner je pozvao čitav niz supermodela da ih pokažu na modnoj pisti. Pistom su šetale Bela Hadid, Natasha Poli, Irina Šajk, Emili Ratajkovski, Isabeli Fontana, Karolin Trentini i Điđi Hadid - veoma impresivna postava koju ne vidite svaki dan na jednom mestu. Ali ni one nisu zasenile ono najvažnije, zbog čega su se sinoć okupili gosti revije – vrhunsku odeću.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group