Nedelja mode u Milanu: Fendi

Revija modne kuće Fendi bila je luksuzna i moderna degustacija tradicije i istorije.

Karl Lagerfeld je predstavio novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2017/18 na Nedelji mode u Milanu. Inspirisan je geometrijom i štampanim slovima koja su postala deo plemenitog krzna, dugih džempera i dekoracija na muškim kaputima. Jesenje lišće stavlja na svilene košulje, olovka suknje, a grafičke obrasce na duge haljine od šifona i šareno krzno.

Prilikom kreiranja kolekcije, dizajner koristi tkanine koje su pogodne za zimski period – vunu, pamuk, kožu, somot, kašmir, svilu i til. U kolekciji prilagođene jakne se nose sa košuljama, dok kratke džempere dizjaner kombinuje sa pantalonama i suknjama A kroja. Savršeno krojeni kaputi nose se u kombinaciji sa pencil ili suknjama sa faltama.

Paleta boja je takođe „zimska“. Na pisti smo videli prelepe odevne komade u crnoj, crvenoj, braon, plavoj, beloj i sivoj boji. Nakon kaputa, pantalona i šarenog krzna, pistu su preplavile lepršave haljine od tila i šifona.

Svaka odevna kombinacija bila je začinjena upečatljivim aksesoarima. Pored crvenih kožih čizama koje su krasile skoro svaki look, na pisti smo videli tašne od kože pitona, Peekaboo i Baguette torbe od somota i krzna.

Pogledajte celu kolekciju u galeriji fotografija!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group