Najbolje odevne kombinacije sa Nedelje mode u Milanu

Nedavno održana Nedelja mode u Milanu – nikog nije ostavila ravnodušnim.

Iščekujući nestrpljivo Milan Fashion Week, u središtu pandemije, ostajemo zadivljeni načinom na koju su kratori odabrali da predstve svoje kolekcije. Proleće je simbol ponovnog rađanja, i upravo je to ono što smo imali prilike da vidimo na Milanskoj nedelji mode.

Uticaj Covida 19 na Italiju i dalje je izuzetno velik i promenio je pristup – novom sutra, ali glavni modni igrači podsetili su nas da je istrajnost ono čime treba da se vodimo. Osvrćući se na početak 2020. godine, tačnije na februar kada je virus zatvorio kapije gradova širom Italije, čak je i Giorgio Armani lider modne industrije odlučio da otkaže svoju in-person reviju, predstavljajući kolekciju umesto publici – praznoj sobi.

Sada, više od pola godine kasnije, to je postala normala. Norma takoreći koja se nameće i poštuje bez mnogo pompe. Ekonomija Italije je teško pogođana i veliki broj ljudskih života je nažalost izgubljen, ali proleće donosi novu nadu, a kolekcije koje su predstavljene su tu da vas distanciraju makar na kratko od svakodnevnih problema. Tokom meseci borbe sa pandemijom, moda je pokazala izuzetno jedinstvno i srdačnost, kao i snagu koja je potrebna da se prebrodi težak period.

I dok je Prada premijerno izvela svoju prvu kolekciju zajedničkim naporima Miuccia Prada i Raf Simons, u tom su Max Mara i Fendi, vratile modu u “prividnu normalu” svojim modnim prikazima. Teško je zapravo izdvojiti najupečatljiviju odevnu kombinaciju, s toga vam danas prezentujemo neke od njih koje su najviše skrenule pažnju na sebe.

Ž.J.

Izvor: Elle i TheCut

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group