Najbolje modne kombinacije sa pariske Nedelje mode za proleće/leto 2021

Godina 2020. ostaće zapamćena kao najizazovnija koju čovečanstvno pamti.

Navela nas je da preispitamo različite aspekte svog odnosa prema svetu koji nas okružuje. Moda u tom pogledu nije izuzetak. Modne revije koju su do sad održane bile su vidno drugačije organizovane nego inače, a sve sa ciljem što efikasnije socijalne distance i zaštite ljudi od virusa.

I dok su se mnogi dizajneri odlučili za virtuelne prezentacije, pojedini su predstavili intimne revije na kojima su gosti sedeli sa maskama na licu, ili su modeli nosili maske. Treba pomeniti i specifičan lutkarski performans koji je zaista privukao pažnju pojavljujući se na pisti umesto modela. A kako mesec mode stiže laganim hodom u Pariz, čežnja za prikazom kolekcija za proleće – leto 2021. godine je sve veća i osetnija.

Najnovija Dior kolekcija fokusirala se na fiksiranje ženstvenosti, dok je Kenzo načinio dubok naklon klimatskim promena i spasavanju pčela u okviru svojih modnih prikaza. Pariska Nedelja Mode ni ove godine nas nije ostavila ravnodušnim, a šta je sve ono što se tamo moglo videti imate priliku da otkrijete u našoj galeriji.

PARIS FASHION WEEK SPRING – SUMMER 2012. premijerno za vas.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group