Moda - Modne revije

Najbolje kreacije koje nam je donela nedelja mode u Njujorku za jesen-zimu 2021. godine

Svet se ubrzanim tempom menja, i to ne samo sa smenom godišnjih doba.

Svedoci smo istorije u kojoj svetski dizajneri traže način da svoje nove kolekcije predstave javnosti tokom globalne pandemije. New York Fashion Week je jedan od onih događaja koji diktira pravila oblačenja i skreća nam pažnju na najnovije trendove. A kako je izgledao ove 2021. godine, otkrijte u našoj galeriji.

Istinski akt otpornosti, bio bi ukratko opis ovog događaja. Nova godina donela nam je brojne izazove i učinila vidljivom ne samo prilagodljivu stranu modne industrije koja je vrlo opipljiva, već i silu kreativnosti dizajnerskih umova u vremenu kada se veći deo sveta bori sa umorom izazvanim globalnim distanciranjem.

Brendovi kako se čini i dalje odstupaju od tradicionalnog modnog rasporeda, pri čemu je predsednik CFDA Tom Ford najavio zvanično preimenvanje njujorške nedelje mode u “Američki kolekcionarski kalendar”. Međutim ono što celoj priči ne nedostaje jeste sjaj i čarolija koja se zbiva na modnim pistama, čak i ako ceo događaj posmatramo iz udobnosti svog doma putem interneta.

Sa željom da vas nadahnemo, sakupili smo za vas u našoj galeriji najbolje kreacije koje nam je donela nedelja mode u Njujorku za jesen-zimu 2021. godine.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group