Haljine iz Haute Couture kolekcije Giambattista Valli su san snova

Pariz, sanjivi evropski grad, meka mode, grad u kojem glam „teče“ u krvi njegovih stanovnika...

„Pariz je jedini grad koji je glamurozan čak i kada pada kiša. Sva se svetla odražavaju u vodi “, kaže Giambattista Valli na gotovo poetičan način, dok za kolekciju Haute Couture Fall 2021 predstavlja seriju sanjarskih haljina. Ako Valli zna kako nešto dobro da uradi, to je da stvori najupečatljivije haljine za koje ko god ih nosi, mislite da ne hoda, već lebdi. U njegovim kreacijama vlada poetsko raspoloženje, a haljine kao da su preuzete iz bajke.

Po povratku Nedelje visoke mode, nakon skoro godinu dana kada su prezentacije odložene zbog pandemije, francuski dizajner je imao na umu moto: go big or go home. I niko više ne želi da bude zaključan u kući, želi da izađe, noseći haljine nadrealnog dizajna Giambattiste Valli.

Kolekcija Haute Couture Fall 2021 je ono što ne prolazi nezapaženo. Predstavljena je serija obimnih haljina od tila koje podsećaju na šarene oblake. Linije haljina imale su jasnu filozofiju visoke mode, što očekujemo od ovakvih kolekcija. Slojevi haljina od tila i šifona rezultirali su neverovatnim „blistavim“ kreacijama. Paleta boja imala je širok spektar nijansi, od impozantnih crnih i crvenih do puderaste ružičaste, tirkizne i fluo narandžaste boje, prepuštajući se "dramatičnom" tonu dizajna.

Ukupan duh Haute Couture kolekcije jesen 2021. na mnogo načina oličavao je životni vek u Parizu, ali i francuskoj modi uopšte. Ukratko, razlog zbog kojeg ljudi posećuju Pariz.

U galeriji pogledajte neverovatne haljine iz kolekcije Haute Couture jesen 2021 Giambattista Valli.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group