Dua Lipa, Madonina ćerka i stotine novih načina nošenja svilene marame na reviji Versace

I takođe Naomi Kembel, Emili Ratajkovski, Irina Šajk i Điđi Hadid.

Za prvu post-pandemijsku modnu sezonu, svi dizajneri nastojali su da nečim iznenade publiku. Donatela Versaće je odlučila da na reviji Versace okupi prave zvezde. Dua Lipa otvorila je i zatvorila reviju - za muzu Kuće, koja je već glumila u reklamnoj kampanji za sezonu jesen/zima, to je bio debi na pisti. Još jedna debitantkinja je Lurd Leon, Madonina ćerka: pre toga je već uspela da se pojavi u nekoliko reklamnih kampanja brenda, ali je ovo njeno prvo pojavljivanje na njihovoj modnoj pisti. Na reviji su viđene i Naomi Kembel, Emili Ratajkovski, Irina Šajk i Điđi Hadid: čini se da publika nije imala vremena da spremi telefone na vreme kako bi snimila svaku zvezdu koja je te večeri izašla na pistu.

Sama kolekcija bila je posvećena kultnim Versace svilenim šalovima i maramama - i novim, neočekivanim načinima nošenja. „Svileni šal je sastavni deo Versaceovog nasleđa i stila. Služi kao platno za naše potpise i može se nositi na mnogo načina - poput topa, marame, kao aksesoara na torbi. Ovaj detalj će dodati izražajnost svakom Versace izgledu. Šal je deo našeg modnog univerzuma od osnivanja brenda, ali ove sezone to se promenilo. Lakonsko nošenje marame ustupilo je mesto provokativnom zavođenju“, kaže Donatela Versaće.

U rukama dizajnerke, šal se pretvara u košulju, suknju, kratki top, pa čak i zavodljivu haljinu sa prorezima od kuka. Izgleda kao da su ti isti šalovi prvo isečeni, a zatim ponovo sašiveni - i namerno nemarno, isečeni po šavovima i spojeni zihernadlama.

Mesto u kolekciji našle su i cipele na ludoj platformi, koje su prošle sezone napravile veliku buku - ovog puta su se pretvorile u sandale.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group