Chanel Cruise 2022 putuje u Dubai

Modna kuća Chanel će ponovo predstaviti svoju Cruise kolekciju, koja je prvobitno predstavljena u maju.

Svoju kolekciju Cruise 2021 Chanel će ovog puta ponovo predstaviti u Dubaiju. Događaj će se održati 2. novembra, najavila je modna kuća, ne dajući informacije o tačnoj lokaciji održavanja revije.

Kolekcija Cruise 2022 prvi put je predstavljena 4. maja u Carrieres de Lumieres, kamenolomima krečnjaka u živopisnom selu Les Baux-de-Provence na jugu Francuske. Izbor ovog mesta nije bio slučajan, budući da je tamo snimljen film Žana Koktoa „Testament Orfeja“ (1958.), tvorca čije je delo inspirisalo kreativnu direktorku modne kuće Viržini Viar.

S druge strane, Dubai nije nepoznato odredište za Chanel, budući da je tamo 2014. predstavio kolekciju Cruise 2015. Za potrebe revije tada je postavio ogromnu instalaciju na obali, sa pogledom na najvišu zgradu u svetu, Burž Kalifa.

Kuća Chanel se nakon pauze zbog pandemije vraća na putovanja izvan Francuske radi predstavljanja svojih kolekcija. Ne smemo zaboraviti da je modna kuća Chanel veteran kada je reč o predstavljaju revija širom sveta. Podsetimo da su revije modne kuće do sada predstavljene u Singapuru, Veneciji, Teksasu, SAD, čak i u Havani na Kubi 2016. godine. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group