Lifestyle - Putovanja

Turisti su opisali idealnu hotelsku sobu budućnosti

Predstavnici britanskog hotelskog lanca Yotel sproveli su istraživanje među svojim kupcima na temu kako izgleda savršena hotelska soba.

Naročito su morali da maštaju o stvarnosti 2050. godine. Nakon razgovora sa ljudima, organizatori studije došli su do zaključka da su mnogi najviše zabrinuti za ophođenje prema životnoj sredini. Učesnici ankete primetili su da u budućnosti ne bi trebalo da postoji plastika. Takođe, hoteli se moraju pobrinuti za moderan dizajn i upotrebu najnovije tehnologije. Uključujući svoju maštu, ljudi su zamislili da će se do tada pojaviti kreveti sa veštačkom inteligencijom, analizirajući zdravstveno stanje i kvalitet sna. Takođe u budućnosti bi bilo lepo opremiti sobe interaktivnim digitalnim ogledalima, u kojima možete isprobati različite frizure i šminke. Druga važna tačka je mogućnost otvaranja broja skeniranjem lica, što je već moguće kod savremenih pametnih telefona.

„Budući uspeh zavisiće od efikasnog dizajna i tehnologija koje proširuju mogućnosti gostiju,“ rekao je direktor kompanije Yotel.

M.L.

23-59.com.ua

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group