Marbelja – savršena destinacija za odmor tokom cele godine

Više slika

Više slika

Marbelja je grad na jugu Španije i poznato turističko mesto na Kosti del Sol u provinciji Malaga.

Idealna je turistička destinacija za sve one koji su spremni da plate malo više za uživanje i dobar provod. Marbelja je nekada bila malo ribarsko selo na jugu Španije, a danas je savršeno turističko mesto koje turistima može da ponudi mnogo toga. Ovde ćete pronaći prostrane parkove, velike bulevare i raskošne bašte pored duge peščane plaže.

Marbelja ima bogatu istoriju, a pričama o flamenku i toreadorima, arenama i Sangriji, pridružuju se najnoviji trrendovi današnjice – luksuzne vile, golf tereni, jahte, brodovi, privatne rezidencije, luksuzni butici i hoteli.

Tokom leta je temperatura u Marbelji oko 28 stepeni, a zime su blage i nikad ispod 15 stepeni. Marbelja je omiljeno mesto mnogih poznatih zvezda. Dejvid Bekam je kupio vilu pored same obale i često dane odmora provodi ovde.

Noćni život je veoma zastupljen i raznovrstan. Osim po poznatim gostima, ovaj grad je poznat po „kontroverznim biznismenima“. Zakone u ovom gradu ne sprovodi policija već lokalni bogataši, tako da je Marbelja praktično „država“ sa sopstvenim pravilima u Španiji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group