Revijom Igora Todorovića svečano otvoren 45. Belgrade Fashion Week

Belgrade Fashion Week svečano je otvoren revijom Igora Todorovića u hotelu Metropol, a beogradskoj publici poznati dizajner je predstavio kolekciju pod nazivom KARLNEVAL.

Na samom početku pistom je gospodarila glumica Vjera Mujović u ulozi Coco Chanel u savršeno skrojenom kostimu koji je upravo Igor kreirao za potrebe predstave posvećene modnoj ikoni. 

Usledilo je predstavljanje kolekcije KARLNEVAL, koja je spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu "masku"  trenda koju moda nudi i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode. Moda treba da bude radost, zadovoljstvo istraživanja i novih "maski" koje će učiniti da se svako oseća posebno i autentično. 

Kolekcija predstavlja spoj odevnih komada namenjenih dnevnim i večernjim prilikama od pažljivo biranih tkanina savremene tehnologije dorade i obrade, kao i svilenih organdina, saten svila, bukle svila i detalja od kristala i lamea, koje, na određeni način, definišu estetiku vedrog kolorita koji je u skladu sa aktuelnim sezonskim trendovima. 

Konstrukcije su, kao i uvek, bile posebna poslastica celom timu ateljea koji se i ovog puta trudio da istraži nove i inovativne načine krojenja i spajanja tkanina koje čine kolekciju. 

Svečano otvaranje  Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera. 

Narednih sedam dana u okviru Perwoll Fashion Week-a očekuju nas brojne modne revije, izložbe, promocije i društveno odgovorne teme, od kojih se jedna pokreće već danas u okviru prvog Dana održive mode.

Foto Đorđe Tomić

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group