Revijama autorske mode zavšen prolećni Belgrade Fashion Week

Završno veče Fashion Week-a otvorila je Ana Ljubinković revijom kolekcije “Drugde” koja je bogata detaljima, ručno ukrašena cirkonima i čipkom.

Sonja Jocić predstavila se kolekcijom koja je njeno istraživanje veze između tela i duha kroz dizajn tehniku koja ima za cilj da eliminiše negativne uticaje na samopouzdanje, dušu, podsvest i okruženje.

Boško Jakovljević kolekcijom “Decadence” obeležava deceniju od kada se prvi put pojavio na Beogradskoj nedelji mode kao dizajner za poznati domaći brend Martini Vesto. Najnovija Boškova kolekcija odiše svežinom i buntovničkim duhom, a avangardni odevni predmeti namenjeni su onima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksipil i autentičnost.

Martini Vesto by Boško Jakovljević

Tijana Žunić predstavila se kolekcijom “Monochroma”, koja obuhvata širok spektar boja i svaka boja je maksimalno naglašena.

Zejak je pored svedene palete neutralnih tonova, poput crne, sive i bele, uobičajene za njegov minimalistički pristup dizajnu, ovog puta uveo i boju senfa.

Viktorija Džimrevska se predstavila kolekcijom čiji su komadi od pročišćenih formi, providnih površina, upotpunjenih detaljima i printovima sa njenim logotipom koji čine svaki model autorskim.

Na kraju, Perwoll Fashion Week zatvorila je Danica Srećković koja je inspiraciju pronašla u vojnim i policijskim uniformama, a detalje uniformi je provlačila u svakom odevnom predmetu.

foto Đorđe Tomić

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group