Enterijer - Uređenje doma

Vintage dekor kao stvoren za uređenje vaše spavaće sobe

Predivan vintage dekor, uvukao nam se pod kožu još pre nekoliko sezona.

Čini se da se tako udobno smestio u savremenim domovima, da ne planira u skorije vreme da ih napusti. A i zašto bi, kada izgleda tako prefinjeno, šik i udodno, naročito kada je reč o spavaćim sobama. Svojom nežnoćom i predivim detaljima, vintage dekor može učiniti da vaša spavaća soba postane vaše omiljeno mesto za opuštanje i san.

BOJE KOJE SE PROVLAČE KROZ VINTAGE STIL

Stil je dakle definisan, s toga ostaje još samo da odaberete paletu boja. Svetle i pastelne nijanse, sa belom bojom kao osnovnom stvoriće prijatnu atmosferu u vašoj vintage spavaćoj sobi. Poželjno je da se poigrate sa teksturom kako biste izbegli jednoličan prizor. Dodatak u vidu blagih neupadljivih prugica, polka tačkica i cvetića, začiniće ambijent. Slojevitost je ono što posebno krasi vintage stil, s toga koristite više neutralnih boja da biste stvorili privlačan izgled. Metali poput mesinga su idealni za dodatak elegancije prostoru.

DEKOR

Vintage spavaće sobe se odlikuju prefinjenim nameštajem, mnoštvom čipke, tekstilom i volanima sa cvetnim uzorkom. Vintage lusteri sa kristalima neizostavan su deo ovakvog prostora, kom daju glam prizvuk, zajedno sa okvirima kreveta koji su najčešće metalni. Nećete pogrešiti ako obilje ostarelog drveta prefarbanog u belo uvedete u ovakav jedan prostor. Krzneni prekrivači i veštačka koža na podu su svakako dobrodošli.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group