Enterijer - Uređenje doma

Uređenje enterijera nameštajem sa zanimljivim printom

Zaboravite na bež prikaze, jer je vreme da svom domu date neke finije tonove.

Iako neutralna paleta može da bude prijatna za oko, nakon izvesnog vremena ona postane poprilično monotona. U tom je slučaju dodavanje malo zanimljivih otisaka na nameštaju izvrsan način da osvežite svoje životno okruženje. Ako ste spremni da razmišljate "van kutije" uvešćemo vas danas u svet inspirativnog nameštaja, onog koji sigurno ostaje primećen u prostoru.

Bilo da volite jednostavnije šablone i printove, ili nešto egzotičnije koji imaju onaj famozi "wau" efekat, nameštaj za otiskom je izvrsan način da unesete u svoj dom malo vedrih boja. Štampan tekst na komodama, sofama ili foteljama može da unese interes u vašu dnevnu sobu i postane vrlo zanimljiva tema za razgovor. Dovoljan je samo jedan komad ovakvog nameštaja da bi vaš dom osvanuo u svom sasvim novom izdanju.

Savremeni dizajneri kao što možete da vidite na primerima u našoj galeriji bili su i više nego inspirisani kada je reč o nameštaju sa printom. Od sitnih i krupnijih prugica, preko polka tačkica, animal printa, do detalja inspirisanih orijentom, cvetnim livadama, morskim prostranstvima ili svemirom.

I dok se mnogi ljudi ustručavaju da koriste ovakve detalje u svom domu, smatrajući ih previše kitnjastim i primerenim eklektičnim prostorima, ima neke neopisive lepote u tim veselim šarama koje se protežu po nameštaju u obliku printa. Ako ste spremni da eksperimentišete i pomešate otiske i boje u svom domu, nameštaj sa štampom je kao stvoren za vas. Potrebno je samo da ga zamislite u svom domu.

Ž.J.

Izvor: Homedit

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group