Uređenje doma u bajkovitom boho stilu

Ako želite da osvežite svoj dom, dodate malo boja i topline predlažemo vam da to bude u eklektičkom boho maniru, koji u sebi spaja hindu, Istok, hipi i gipsy tradiciju.

Terasa u marokanskom stilu

Marokanski stil je pravi primer uređenja u boho maniru. Dodajte viseće lustere, u raznim, pastelnim bojama ili u bež boji, mnoštvo raznobojnih jastuka i sofu sa visokim stranama. Dobićete opušteno, krajnje prijatno i udobno mesto gde možete dočekati goste tokom leta.

Potkrovlje u boho stilu

Kako biste maksimalno upotrebili prostor u potkrovlju, ispod kosina možete staviti krevete i prekrivače, urađene u eklektičnom boho stilu. Jarke, blještave vesele boje osvežiće prostor.

Dodajte slike i prekrivače

Najlakši način da svoj prostor osvežite u boho stilu, jeste da ubacite mnoštvo prekrivača i umetničke slike. Ubacite tepih u bujnim, živopisnim bojama. Navlake za jastuke treba da budu raznih dezena, printova i boja. Dodajte boje vašim zidovima, tako što ćete okačiti razne slike. Sve treba da je šareno i razigrano.

Koncentrišite se oko jedne boje

Ako ne volite previše šareno, koncentrišite se samo oko jedne boje. Neka se boje prekrivača, jastuka, zavesa i slika vrte samo oko jedne nijanse, recimo, za pravu žensku boho sobu, neka to bude intenzivno roze.

Boje zemlje i drveta u boho stilu

Da bi vaša prostorija bila u boho umetničkom stilu, ne morate uopšte da preterujete sa bojama. Brižljivo odabrani elementi od drveta i/ili pletenog pruća, kao što su sto i stolice za trpezariju, mogu takođe odisati nonšalantnošću boho stila.

Obavezno dodajte koju različitu stolicu

Ako su vam sve stolice, recimo drvene, onda ubacite jednu metalnu. Ili ako su vam sve stolice urađene u modernom stilu, kako biste dodali malo boho šarma trpezariji, ubacite drvenu stolicu. Možete eksperimentisati i sa klupom, u kombinaciji sa stolicama.

Inspirativne predloge pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group