Enterijer - Uređenje doma

Sofisticiran stan sa elegantnim enterijerom

Ukoliko težite ka sofisticiranom uređenju enterijera, danas za vas imamo pravo osveženje.

U pitanju je delo Svoya Studija za dizajn enterijera iz Ukrajine, koji je pronašao način kako da savremenom domu podari notu elegancije i sofisticiranosti bez narušavanja komfora. Stan se prostire na oko 110 kvadrata i raspoređen je na dva nivoa. Ono što je zanimljivo jeste da kvadratura gornjeg i donjeg sparata nije jednaka. Gornji sprat je veći od donjeg što celom konceptu daje veoma zanimljiv izgled. Kompletan stan je ukrašen identičnom paletom boja, prilikom čega je korišćeno obilje mermera, drvenih elemenata i različitih tkanina zahvaljujući čemu je dobijen uravnotežen izgled.

Savremen koncept života uslovio je povezivanje dnevne sobe, kuhinje i trpezarije u jednu celinu. Ove prostorije čine harmoničan prostor za svakodnevni boravak, odmaranje, pripremu obroka i ručak u krugu porodice, obavijene velom elegantnih sivih, crnih i belih nijansi. Svaka prostorija na sebi svojstven način odražava svoju individualnost.

Crna kuhinja je u kontrastu sa ostatkom prostora u kom dominiraju svetliji tonovi i nežnije boje. U trpezariji se nalazi okrugli sto sa zlatnom osnovom, dok je u dnevnoj sobi velika sofa okrenuta ka mramornom akcentnom zidu. Veliki prozori dozvoljavaju obilju svetlosti da uđe u prostoriju i naglasi stil njenog uređenja. Veliko ogledalo na jednom zidu doprinosi prostornosti celokupnog zdanja.

Na prvom spratu koji je manji nalazi se glavna spavaća soba sa kupatilom i predivnim tušem, kao i dečija soba koja je uređena na poseban način. Minimalistički tip uređenja sa primesama elegancije, savršen je za stvaranje komfornog i neobičnog prostora za život.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group