Salone del Mobile.Milano 2023 – 61.izdanje u brojkama

Ovogodišnje izdanje Salone del Mobile.Milano biće ispunjeno ljudima i projektima: više od 170.300 m2 izložbenog prostora okupiranje 1.962 dizajnera – uključujući 550 SaloneSatellite dizanera – sa stranim kompanijama koje sačinjavaju 30 % učesnika…

Radovi na pripremi Salone del Mobile.Milano sajma su uveliko započeli – ovaj događaj, kao svojevrsna izložba kvaliteta, inovacija i kreativnosti u sektoru nameštaja, predstavlja priliku koja se ne propušta ne samo za profesonalce, već i za obične posetioce koje privlači neverovatan asortiman izloženih proizvoda, veliki broj novih projekata i interesantnih događaja koji se odigravaju u okviru samog sajma.

Glavni fokus novog izdanja biće kvalitet predloga i sadržaja, samo korisničko iskustvo, kulturalna vrednost i profesionalno obogaćivanje događaja. Salone će samim tim odgrati vodeću ulogu u transformaciji sajma, nastavljajući da generiše sjajnu vrednost, kako za izlagače, tako i za posetioce.

Sedam izložbi održaće se istovremeno na prostoru Fiera Milano u trajanju od 18. do 23.aprila – Salone Internazionale del Mobile, S. Project i Workplace 3.0 udružiće se sa Euroluce stvarajući novi format izložbe, dok će SaloneSatellite, kao i do sada, promovisati talentovane dizajnere sa manje od 35 godina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group