Enterijer - Uređenje doma

Romantičan i nežan dekor spavaće sobe

Vreme je drage dame da malo ugodite sebi.

Pri tom mislimo na uređenje vaše spavaće sobe. Bilo da je delite sa nekim ili da je samo vaša (većinu vremena), praznični dani koji su pred nama kao stvoreni su za njeno preuređenje u nežnom i romantičnom stilu. Ako ste umorni od jednoličnog ili možda isuviše sterilnog izgleda svoje spavaće sobe, možda možete da joj podarite malo ženskog dodira i učinite je privlačnijom, i to ne samo sebi.

STILOVI I BOJE

Najčešći stolovi koji se koriste kako bi se istekao ženstven prostor su vintage, shabby chic i glam. Međutim romantičnu crtu možete istaći čak i u minimalistički uređenom prostoru. Postoji mnogo načina uz pomoć kojih svoju spavaću sobu možete učiniti ženstvenijom. Posegnite za svetlim bojama i nežnim tonovima poput lila, roze ili ljubičaste. Poigrajte se sa cvetnim uzorcima, zlatnim i srebrnim nijansama i sa lakoćom ćete vašu spavaću sobu učiniti nežnijom. Dodate joj meke prostirke, krznene detalje i svilenkastu posteljinu koja će izvući njen šarm na površinu. Somot i karirani detalji su takođe dobrodošli.

DEKOR

Kako bi ukrasili vašu spavaću sobu potražite lepe kristalne lustere, ženstvenu zidnu umetnost, sveže rezano cveće u saksiji i svakako ogledala. Lepe lampe na noćnom stočiću, kao i klupe za sedenje kraj kreveta sa mekim tapacirungom učiniće vašu spavaću sobu prijatnijom i više prilagođenu vama.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group