Recept za lakši život - Kako da olakšate obavljanje kućnih poslova?

Upoznajte tri neverovatne prijateljice, snažne i neumorne žene, koje znaju da dobar stil i tehnologija mogu savršeno da se uklope u svakodnevni život, bez gubljenja dragocenog vremena…

Ana, Milica i Sanja su posvećene svojim poslovima i porodicama, ali ne zaboravljaju da se sastanu i da se opuste uz ukusnu hranu, dobar provod i smeh. Kada se okupe, njihovi razgovori nemaju kraja, a svaki put se rastanu nasmejane sa željom da se sledeći put nađu u nekom drugačijem ambijentu. Njihova strast prema istraživanju novih mesta i isprobavanje ukusnih specijaliteta je nezaustavljiva. Iako su zaposlene i imaju mnogo svakodnevnih obaveza, ta međusobna podrška i razumevanje su zaista neprocenjivo blago i savršen dokaz da su prijateljstva koja se steknu u detinjstvu, često, najveći oslonac u životu. Nedavno su otkrile da postoji i novi oslonac, koji im pomaže da lakše obavljaju kućne poslove i da odvoje više vremena za sebe i svoje najmilije. Otkriće vam svoje tajne…

Ana je pronašla veš mašinu koja štedi energiju i njeno vreme!

Ana je jedna od mnogih majki koja se suočava sa gomilom prljavog veša, koju isprljaju njeni blizanci na dnevnom nivou. Spas je pronašla u korišćenju Samsung Bespoke AI™ veš mašine, koja koristi tehnologiju AI Ecobubble. Ona danas uživa u efikasnijem pranju, jer uz pomoć AI Wash funkcije se kontroliše potrošnja vode i deterdženta. Ova pametna Samsung veš mašina prepoznaje vrstu tkanine i optimizuje količinu mehurića, trajanje ciklusa, temperaturu i brzinu centrifuge za svaki ciklus pranja, tako da Ana više ne mora da brine o tome da li će njen omiljeni džemper biti uništen ili će boja sa novih farmerki otići u nepovrat. Bespoke veš mašina nudi program pranja koji smanjuje emisiju mikroplastike iz odeće za čak 54%, koristeći filter za hvatanje ovih štetnih plastičnih čestica, čime se smanjuje njen uticaj na okolinu.

Korišćenjem hladne umesto tople vode, bez dodavanja dodatnog vremena ciklusa, Bespoke AI mašina pomaže Ani da uštedi do 70% potrošnje energije, dok uz AI Energy Mode model rada na SmartThings Energy, osigurava visoke standarde čistoće i higijene za odeću. Takođe poseduje AI Wash senzore koji mere težinu veša i nivo zaprljanosti, što osigurava da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije, a to istovremeno smanjuje otpad. Zahvaljujući ovoj ekološki osvešćenoj mašini, Ana se oseća bolje što doprinosi očuvanju prirode, dok istovremeno štedi energiju, a naravno i svoje vreme, za druženje sa svojom porodicom i kafenisanje sa drugaricama.

Milica je rekla NE rasprostiranju i sušenju veša po kući!

Kao poslovna žena i majka, Milica je preumorna od skupljanja, vađenja, širenja i sušenja veša po ceo dan, zato je odlučila da potraži najbolju mašinu za sušenje veša koja bi joj pomogla da uštedi svoje vreme i energiju. Poučena Aninim iskustvom, odabrala je Samsung mašinu za sušenje veša sa A+++ energetskom efikasnošću i AI Dry tehnologijom, koja joj pomaže da uštedi novac i smanji potrošnju električne energije.Ova mašina obezbeđuje brže i preciznije sušenje koje je nežnije za njenu odeću, jer koristi takozvane "rashladne" materijale umesto struje za zagrevanje vazduha i reciklira topao vazduh da bi se izbegla potrošnja energije. Multi-sensing tehnologija AI Dry prati vlažnost odeće u realnom vremenu i inteligentno stvara optimalnu količinu toplote koja odgovara težini i sadržaju vlage svakog tereta, što dovodi do manje potrošnje energije i više nege za odeću. Tu je naravno i AI kontrola koja personalizuje sušenje tako što pamti Miličine navike, predlaže cikluse i pruža blagovremene informacije. Milica je posebno oduševljena Super Speed programom koji može sušiti mešavinu pamuka i sintetike za 81 minut, dok veš mašina sa Super Speed funkcijom može prati i centrifugirati odeću za 39 minuta, tako da se odeća može oprati i osušiti za samo 2 sata!

Mašina za sušenje veša sa Silent Dry dizajnom ima integrisani sistem smanjenja buke i niski nivo buke od 59 dB, tako da se veš može sušiti bez uznemiravanja komšija ili buđenja dece noću. Milica ističe i kako je uz ovu mašinu zaboravila na naboranu odeću i višesatno peglanje košulja. Otkriva nam kako je za to zaslužna funkcija Wrinkle Prevent koja, nakon završetka ciklusa sušenja, omogućava bubnju da se isprekidano okreće bez toplote do 180 minuta što automatski sprečava da odeća dugo stoji na istom mestu dok je još uvek vruća. Na taj način njena osušena garderoba ostaje bez nabora i spremna je za nošenje bez potrebe za peglanjem. Milica danas zaista uživa u praktičnosti i efikasnosti Samsung mašine za sušenje veša, koja joj obezbeđuje vreme da se posveti porodici, a i sebi.

Sanja je otkrila novi recept za ukusnije i zdrave obroke!

Sanja je domaćica koja svakodnevno uživa u pripremanju ukusnih obroka za svoju porodicu i prijatelje. Da bi brzo i lako pripremila sve svoje omiljene recepte, na poklon od supruga je dobila Samsung rernu NV7000B 6-1 DCF sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom, kojim je naprosto oduševljena. Ova rerna je opremljena veštačkom inteligencijom, odnosno opcijom “AI Pro kuvanje”, koja omogućava profesionalne rezultate i čini pripremu hrane lakšim i zabavnijim procesom. Zahvaljujući Dual Cook Steam opciji, Sanja priprema zdrava jela na pari, dok istovremeno peče različite namirnice u rerni i koristi različite postavke. Ova opcija takođe omogućava dodavanje pare dok se hrana peče, što čuva njen prirodni ukus pa samim tim sve što se pripremi ostaje sočno.Kontrolna ploča sa 4.3"" LCD ekranom, kontrolom na dodir i samo jednim dugmetom, Sanji pruža personalizovane opcije za kuvanje. Prema njenim preferencijama, prikazuje najčešće korišćene opcije koje se mogu brzo odabrati, što olakšava proces kuvanja. SmartThings razume njene potrebe i u skladu sa tim joj svakodnevno preporučuje personalizovane recepte, tako da Sanja može već na početku nedelje imati sedmični plan obroka i u skladu sa tim sastaviti listu namirnica koje su joj potrebne. Apsolutni hit u vezi ovog uređaja je sistem katalitičnog čišćenja koji joj omogućava da uštedi vreme i trud pri ribanju rerne. Katalitička obloga na pozadini šupljine upija masnoću od prskanja i kapanja za vreme kuvanja, čime se omogućava jednostavno održavanje rerne čistom bez napornog posla ili skupih proizvoda za čišćenje. Sanja je danas zaista srećna domaćica koja svakodnevno uživa u svom novom pomagaču - modernoj rerni sa svim dodacima koji olakšavaju proces pripreme hrane. Od trenutka kada je dobila novu rernu, porodica uživa, a i njene prijateljice, jer su uvek tu da prve isprobaju njene specijalitete.

Ana, Milica i Sanja će se i ovog vikenda naći u omiljenom kafiću, razmeniti iskustva i svakodnevna dešavanja. Iako su njihova interesovanja i životni putevi različiti, ove tri prijateljice lako pronalaze zajednički jezik i uživaju u druženju koje im daje snagu da se suoče sa svim izazovima koje život donosi. Puno toga može da se desi za 5 godina, zato je važno da imate uz sebe prave prijatelje sa kojima možete podeliti sve, kao i Samsung uređaje, uz koje ćete garantovano uživati i u godinama koje slede.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group