Od hodnika do kupatila: korak po korak do elegantnog doma

Mislite da je elegantan životni prostor nemoguća misija za vas? Razmislite ponovo!

Pronašli smo vrhunske savete koji će vam pomoći da kreirate luksuzan dizajn enterijera i to sa malim budžetom. Kako biti pametan u vreme kada je toliko stilova na raspolaganju? Minimalistički, eklektični, tradicionalni, skandinavski - bilo da sanjate o vrhunskoj udobnosti ili nečemu sasvim jedinstvenom, mi smo tu da vas ohrabrimo i kažemo: možete to pretvoriti u stvarnost!

Prvo, podsetite se da je kvalitet a ne kvantitet ono što se računa i nemojte žuriti sa bespotrebnim ulaganjima u gomilu ukrasa za koje smatrate da bi vaš dom načinili elegantnijim i luksuznijim. Kada je u pitanju dizajn i dekor vašeg doma, bolje je biti strpljiv i uštedeti na većim komadima nameštaja. Kupujte štedljivo ili umesto toga ažurirajte dekor na takozvanim strateškim mestima u domu.

Imati dom visokog kvaliteta može biti teško, posebno ako niste baš pri parama. Srećom, postoje načini – čak i sa ograničenim budžetom – da dobijete vrhunski izgled o kojem sanjate. Dizajneri enterijera su podelili mnogo tajni koje su vlasnicima kuća dale uvid u to kako mogu da učine da njihov dom izgleda elegantno, a da pritom ne propadnu.

Od dodavanja jastuka i svežeg sloja boje do tretmana prozora i podova od tvrdog drveta, postoji nekoliko trikova koji će pomoći da vaš dom izgleda elegantno. Odabir pravih boja, izbegavanje jeftinih artikala lošeg kvaliteta i mudra kupovina su najbolji trikovi koje dizajneri enterijera koriste za kreiranje vrhunskih dizajna. Odvojite vreme da napravite budžet za svaki deo vašeg doma, razmišljajući o uštedi koju možete da pronađete kupovinom u manjim prodavnicama.

U nastavku teksta otkrivamo vam neke od najjednostavnijih i najjeftinijih načina da vaš dom izgleda elegantno - videćete da to i nije tako teško kao što sada mislite.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group