Neverovatna vila u Maroku pretvara se u krajnji letnji san

Malo ko nije upoznat sa arhitektonskim studiom E-H Atelier d'Architectures, koji kroz svoje kreacije uspeva da kombinuje visoku estetiku sa modernim dizajnom i potpunom harmonijom sa prirodom.

Kreativan i višedimenzionalan, tim koji čini studio vrlo dobro zna kako da odgovori na svaki posao koji preduzme, donoseći svaki put idealan rezultat. Nekako se to dogodilo u slučaju neverovatne letnje vile smeštene u Maroku, koja nas direktno dovodi u krajnje letnje raspoloženje, zahvaljujući glamuru i neuporedivoj lepoti. Preciznije, reč je o impresivnoj građevini u vlasništvu peteročlane porodice koja je želela dom u kojem će uživati u letnjim mesecima.

Otkrivajući više detalja o kući, imamo posla sa najsavremenijom građevinom koja uspeva da postane „jedno“ sa spoljnim okruženjem i veličanstvenim pogledom koji Maroko nudi. Kamene površine, zelene oaze, dodatni životni prostori za beskrajno opuštanje tokom letnjih noći, samo su neki od elemenata koji nas u početku impresioniraju i čine spoljašnjost tako čarobnim ambijentom.

Isti magični osećaj ogleda se u kući, gde se moderni luksuz prepliće sa prirodnim šarmom, koji je leti savršen element koji će biti osnova svakog doma. Neutralni, zemljani tonovi imaju vodeću ulogu gde god se okrenete, što je rezultiralo divnom harmonijom, a istovremeno tako elegantnom i idealnom za ovu vilu.

Ono što je porodica od prvog trenutka tražila od dizajnera bilo je stvaranje okruženja u potpunosti usklađenog sa današnjim, modernim potrebama velike porodice. Tako se dogodilo, a rezultat je bio iznad očekivanja vlasnika, jer nikada nisu mogli da zamisle kako se jedinstveno može transformisati okruženje koje je donedavno bilo prepuno starih, sivih zidova.

Ogromni prozori daju prostoru osećaj vitalnosti i neophodan kontakt sa prirodom. Svetli prostori - iznutra i spolja - pretvaraju enterijere u mesta radosti i odmora za sve članove porodice.  

Kuća pronalazi savršenu ravnotežu između minimalističkog dizajna i luksuza koji se odnosi na vrhunska dekadentna odmarališta. Ništa se ne može uporediti sa lepotom pejzaža i ova vila se na najbolji mogući način prilagođava zelenim elementima prirode.

U galeriji fotografija pogledajte još fotografija ove impresivne kuće!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group