Najbolji način da dođete do novog auta? Kupite usisivač ili mikser!

Sezona je praznika i novogodišnjih radosti, što je i više nego sjajna prilika da sebe ili nekoga dragog iznenadite i obradujete znakom pažnje i poklonom. I upravo u ovom duhu iz kompanije Gorenje nam stiže fantastična ponuda odabranih malih kućnih aparata na izuzetnom akcijskom sniženju.

Međutim, to nije sve! Gorenje je u prazničnim danima dodatno iznenadilo svoje korisnike. U okviru nagradne igre „Gorenje nagrađuje – osvoji auto!“ kupovinom jednog Gorenje malog kućnog aparata.

U promotivnom periodu kupovine od 6.12. do 17.01.2022, prijavom kupovine Gorenje malog kućnog aparata na web stranici rs.gorenje.com možete postati ponosni vlasnik automobila Voklswagen T-Cross i na sjajan način početi novu godinu. Možda Gorenje mali kućni aparati jesu mali, ali osim što su moćni saveznici u kućnim poslovima, sada donose i velike nagrade. Osim glavne nagrade, automobila VW T-Cross, možete osvojiti i vredne Hisense uređaje: tri Hisense frižidera, tri Hisense mašine za pranje i sušenje veša i tri Hisense televizora 43A6BG.

Tako da vam mikser, blender ili usisivač mogu doneti mnogo veće stvari – kao što je novi automobil!

Neki brendovi znaju kako male stvari pretvoriti u velike, a sada je savršeno vreme da oprobate sreću  u izvlačenju velikih nagrada kupovinom Gorenje malog kućnog aparata. Ko zna, možda baš novi Gorenje toster, sokovnik, pegla, mikser, ketler, blender, fen za kosu, usisivač, ovlaživač vazduha, mikrotalasna rerna ili neki drugi mali kućni aparat donesu neočekivano veliku radost početkom nove 2022. godine. Vredi pokušati! Čekamo vas, a svakako možete prijaviti više kupovina i računa i time povećati šansu za osvajanjem neke od vrednih nagrada.

Gorenje aparati su dizajnirani sa ciljem da olakšaju sve svakodnevne izazove i da vam se nađu pri ruci u svim kućnim poslovima, kako biste na raspolaganju imali što više slobodnog vremena za sebe i za drage ljude. Asortiman Gorenje malih kućnih aparata pokriva široke potrebe korisnika: od aparata za pripremu hrane, čišćenja, kvaliteta vazduha pa sve do lične nege. Osim što su veoma funckionalni i praktični za korišćenje, Gorenje mali kućni aparati se prepoznaju po svom vrhunskom i elegantnom dizajnu, a među poznatijim dizajnerskim linijama ističu se: Gorenje by Ora-Ïto kolekcija, Gorenje Classico i Gorenje Retro. Bilo da ste ljubitelj modernog ili retro stila sigurni smo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći svog idealnog malog kućnog pomoćnika, koji će svojom lepotom i dizajnom nadopuniti vaš dizajn i uređenje kuhinje ili doma. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group