Kreativan i neobičan krevet koji pleni u spavaćoj sobi

Dizajniranje spavaće sobe uključuje estetiku, funkcionalnost i udobnost prave oaze za odmor i oporavak, sa udobnim krevetom i mogućnošću odlaganja stvari, i na kraju sa atmosferom za preko potrebno opuštanje.

Dizajn spavaće sobe često podrazumeva jednostavnost i eleganciju. Za neke je to bela boja, dok je za druge siva, krem, blago pastelna, ali ipak na kraju onakva u kojoj se vi osećate spokojno i opušteno. Vrlo važan deo svake spavaće sobe je njegovo veličanstvo krevet, koji bi trebalo da bude savršen spoj lepote i upotrebljivosti.

Uzglavlje kreveta ima poseban značaj, a vaša soba dobija nesvakidašnji izgled. Jedan od neobičnih, kreativnih kreveta koji pleni svojim uzglavljem, prostorom za odlaganje stvari i elastičnom podlogom sa mehanizmom za podizanje jeste Zara lux. Svaka žena ima potrebu za dodatnim prostorom da odloži još jedan bitan komad posteljine ili odeće na skriveno mesto, daleko od očiju drugih.

Ovaj pouzdan i čvrst krevet ima elegantno uzglavlje od 120 ili čak 140 cm u kombinaciji sa neobičnom konstrukcijom, koja unosi svežinu i kreativnost u svaku spavaću sobu. S druge strane, jednostavan a impresivan dizajn uticaće na to da u sličnom stilu uredite celu spavaću sobu. Tome će doprineti impozantan asortiman tkanina ili kože koji vam stoji na raspolaganju.

Moderne spavaće sobe imaju savršeno izbalansirane forme i funkcije i kreirane su za uživanje i za dobro raspoloženje. Kada se ovaj mali raj dizajnira, krevet se nalazi među prioritetima, jer je potrebno da se ukus spoji sa udobnošću i da se u sobi napravi potrebna atmosfera – a to može krevet Zara. On često zadovolji i potrebe i ukus, unoseći u spavaću sobu čisto i dramatično obeležje savremenog dizajna. Luksuzni materijali privlače pažnju, pa krevet može da dobije posebnu dopadljivost poput Zare, jer ima mogućnost tapaciranja pravom kožom, eko-kožom ili tkaninom. Sa uzglavljem visine čak od 140 cm i visinom baze od 38 cm, osećaj je kao da ste u kraljevskom krevetu.

Ako volite da uživate u toplini i udobnosti svog kreveta tokom cele godine, pored Zare i Zare Lux možda će vam se dopasti i High Life, Hera ili Amadeus. Svi ovi modeli se nalaze u salonima Hespo, mestu gde možete da odaberete krevet prema svojoj meri i nakon čega će dobri dani započinjati noću, jer će kvalitet vašeg spavanja biti značajno poboljšan. U tržnim centrima Galerija, Zmaj ili Stadion nalazi se sve za dobar i kvalitetan san. Odmorite od dnevnih izazova, oslobodite se bolova, stresa, napetosti i povećajte potrebnu pozitivnu energiju u krevetu koji omogućava savršenu udobnost. I ono što stalno zaboravljamo – dušek je potrebno promeniti na svakih 10 godina, a vaše telo će reći hvala, jer gotovo trećinu životu provedemo u krevetu, a dobar dušek ima uticaj na zdravlje i raspoloženje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group