Kolekcija Zara Home dostupna na veb sajtu Zara Srbija

Više slika

Više slika

Počev od 11. oktobra, na Zara.com Srbija biće uveden novi odeljak posvećen asortimanu za kuću iz kolekcije Zara Home, robne marke za kućnu dekoraciju Grupe Inditex.

Ova nova rubrika na veb-sajtu Zara pružiće kupcima u Srbiji zaokruženo iskustvo u kupovini. Kupci iz Srbije mogu da pristupe kolekciji tako što će posetiti Zara.com/rs i izabrati odeljak Home, gde će imati prilike da razgledaju izbor kućnih potrepština vrhunskog dizajna, u koje spadaju proizvodi za spavaću sobu, kuhinju i trpezariju, kupatilo, dnevnu sobu, dečju sobu i mirisi za dom.

Proizvodi iz odeljaka Home, Woman, Man, Kids mogu da se dodaju u istu korpu za kupovinu i zajedno kupe. Na ovaj način Zara pruža svojim kupcima modu koju žele i stilove za uređenje životnog prostora po najnovijim estetskim trendovima. 

ZARA HOME & INDITEX

Sofisticirani dizajn neprolaznog stila koji odlikuje proizvode Zara Home, unapređuje svakodnevni život i inspiriše nove načine ličnog izražavanja u domu. Kolekcije su zasnovane na najnovijim trendovima i obuhvataju tekstil za spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, nameštaj, posuđe, pribor za jelo i ostalu dekoraciju za vaš dom, zatim tu je izbor
kućne garderobe, posebna kolekcija namenjena deci, kao i linija mirisa za dom.

Zara i Zara Home deo su Grupe Inditex, globalne modne kompanije u čijem su okviru i robne marke Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius i Oysho. Zahvaljujući poslovnom modelu koji u prvi plan stavlja stalnu inovaciju i korisničku uslugu, Inditex upravlja integrisanom platformom fizičkih i onlajn prodavnica na preko 200 tržišta i zalaže se da postigne klimatsku neutralnost do 2040. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group