Enterijer - Uređenje doma

Kako da uredite dom kao porodica Kardašijan

Voleli ih vi ili ne, morate priznati da ova porodica ima besprekoran smisao za stil...

Kardašian/Džener dame nisu svima omiljene, ali su nakon 11 sezona njihove rijaliti emisile „Keeping Up With the Kardashians” i ogromnog broja društvenih mreža i pratilaca dokazale da znaju nekoliko stvari koje ih drže u žiži javnosti.

Pored ličnog stila koje itekako znaju da iznesu, Kardašijanke su pokazale da se razumeju i u izgled i stilizovanje enterijera, doduše, za to je bio zadužen Džef Endrjuz - porodični dizajner enterijera.

Endrjuz je pomagao Kris Džener oko sadašnje kuće i trenutno je i dalje sređuje i “osvežava”. Takođe je bio dizajner i u nekadašnjim kućama Kloi i Kortni, a trenutno pomaže oko doma najmlađih članova - Kendal i Kajli.

Od njega smo direktno saznali kako da unesete Kardašijan/Džener “vajb” u vaš dom, koji on opisuje kao šik, glamurozan i primamljiv.

1. Glamur ne znači uvek preterivanje

Iako se ova porodica ne plaši velikih stvari, Endjuz kaže da kada je u pitanju enterijer, dame znaju koliko je bitna umerenost. “Nemojte preterivati sa dekoracijom,” predlaže Džef. “Okružite sebe stvarima koje volite i koje imaju poseban značaj za vas. Nije sve u šljaštećem, već u stilu i u načinu na koji ga pokazujete.”

2. Neutralne boje ispred svega

Postoje tri boje koje u koje ćete biti sigurni da ćete ih videti u bilo kojoj Kardašijan/Džener kući, prema Endrjuzu: “Belu, sivu i crnu.” Oslanjajući se na klasične boje u vašem domu je najlakši način da unesete malo Kardašijan stila.

Ali budite oprezni, jednom kada uredite dom u neutralnu paletu, počećete i vi da se oblačite tako, od glave do pete, baš kao i Kim.

3. Kombinujte

Čak i ako vam je budžet daleko niži od rijaliti zvezda, donošenje luksuznog osećaja u vaš dom je i dalje moguć. Endrjuz predlaže da se “bacite” na kupovinu stvari koje stvarno volite i da ih mešate sa predmetima čije su cene okej za vaš novčanik. “Bitno je da imate ključne predmete u prostoriji na koje ćete potrošiti malo više, kao i na pristupačne predmete sa stilom. Sve je u kombinovanju.”

4. Nemojte preskakati ni najmanji detalj

Kada je u pitanji dizajniranje doma, prirodno je da široko razmišljate. Međutim, svaki detalj je bitan! “Kris je perfekcionista i nijedan detalj nije previše mali. Ovo je razlog zbog kojeg je cenim toliko i odlično radim sa njom. Iste osobine vidim i na devojkama.”

Umesto da se fokusirate na velike predmete kao što su zidovi, podovi i nameštaj, utrošite isto toliko vremena na odlučivanje za predmete koji će vam biti u prostoriji i predstavljati aksesoar.

5. Prigrlite svoju viziju

Iako su tu nekoliko tema koje se mogu naći u svakom Kardašijan/Džener kući, Endrjuz kaže da svaka od njih ima jaku, ličnu viziju. Na primer, Kortni je iskoristila priliku u njenoj bivšoj dnevnoj sobi kako bi stvorila crno - belu sobu sa nepredvidivim bojama koje razbijaju monotoniju.

“Prelepe sobe mogu biti sređene za vrlo male pare, samo ako imate viziju, istražujete i držite se svoj dizajn plana.” Na ovaj način nećete “uroniti” u preskupi šoping, koji nisu ni bili deo vašeg plana.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group