Iskoristite veličinu male kuhinje na pravi način

U slučaju da veličina vaše kuhinje ne zadovoljava vaše potrebe, uz naše savete naučite kako da je preuredite i iskoristite sve njene mane koje su povezane sa prostranošću...

VERTIKALNI VISEĆI ELEMENTI

Ako želite da vizuelno povećate dimenzije vaše kuhinje? Jednostavno izaberite i postavite visoke, vertikalne viseće elemente ili ormariće koji sežu sve do plafona. Na ovaj način ćete pažnju usmeriti ka višim delovima kuhunje, što će njen plafon učiniti da izgleda više nego što zaista jeste.

OTVORITE PROSTORIJU UZ POMOĆ OTVORENIH POLICA

Previše zatvorenih visećih elemenata mogu učiniti kuhinju preteškom. Probajte da uklonite 1-2 elementa i da ih zamenite otvorenim policama. Ne samo da će kuhinja izgledati otvorenije, već ćete moći i da pokažete svoje kuvarske "aksesoare".

VIZUELNO PROŠIRITE KUHINJU SA STAZOM

Za brzo i jeftino vizuelno proširivanje kuhinje, kupite stazu sa nekom zanimljivom šarom. Uz ovaj dodatak će kuhinja izgledati osveženo, prijatno i naravno - šira nego što jeste.

 

SAČUVAJTE PROSTOR

Nemate prostora za trpezarijski veliki sto i stolice? Izaberite uzak sto sa klupama i stolicama koje se mogu uvući ispod njega. Ovako ćete moći slobodnije da se krećete kroz kuhinju, a i imaćete mesta za sve goste koji vam dođu na ručak.

NEKA SVE ZASIJA

Čak i da ne volte preteran sjaj, materijali koji suptilno reflektuju svetlost i odraze u kuhinji će učiniti da izgleda veće i prijatnije. Naš predlog su lakirani elementi i reflektujuće, svetle pločice.

RADITE SA ONIM ŠTO VEĆ IMATE

Možda nije lako živeti u malom stanu ili garsonjeri, pogotovo kada su vam dnevni boravak, spavaća soba i kuhinja u jednoj prostoriji. U ovoj kuhinji sa slike je prostor maksimalno iskorišćen sa otvorenim policama, galerijom na zidu, pa čak ima i televizor. Sa pametnim aranžiranjem, možete kuvati i gledati tv istovremeno!

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group