IKEA - jesenji noviteti za vašu kuhinju

Tokom hladih jesenjih dana sve više vremena provodimo kod kuće. Kuvanje i pečenje u odgovarajućem ambijentu mogu biti odličan protivotrov za jesenji bluz.

IKEA brend, svake sezone priprema solidnu dozu predloga koji su inspirisani tradicionalnim švedskim dizajnom i istovremeno prilagođeni modernom načinu života.

Najnovija kampanja švedskog brenda, posvećena je ljudima koji žele da žive na svoj način, ne mareći za klišee i pravila. Veliki deo ponude IKEA je posvetila kuhinji, verujući da je kuvanje davno prestalo da bude dosadna dužnost i postalo izraz ljubavi domaćinstva. Radeći zajedno u kuhinji, a onda i uživanje u ukusnom obroku, ne utiče samo na jačanje odnosa, već će takođe obezbediti lepe uspomene.

U svojim predlozima za jesen, IKEA nudi proizvode koji olakšavaju i kuvanje čine ugodnijim. Ikea predstavlja predivno posuđe za pripremu obroka inspirisano švedskim narodnim obrascima.

U novoj kampanji, IKEA pokazuje kako da koristite detalje da osvežite kuhinju ili jednostavno stvorite mesto koje će vas inspirisati za kulinarske specijalitete.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group