Enterijer - Uređenje doma

Fusion stil u enterijeru

Ukoliko su vam dosadila pravila, minimalizam i popularni skandinavski dizajn, predlažemo da razmotrite uređenje enterijera u „fusion“ stilu.

„Fusion“ stil predstavlja mešavinu različitih stilova, ukratko predstavlja jedan „veliki šareni kolaž.“

Ovde nema pravila i cilj je spojiti nespojivo, ali dizajneri se svakako trude da kreiraju skladan enterijer. Možete kombinovati moderne i retro komade, ​​orijentalne i mediteranske motive, ali jedno je obavezno: dekor treba da odražava ukus i individualnost vlasnika.

U skladu sa trendovima modernog dizajna kuće ili stana, orijentalni dekor može biti organski i pravilno usklađen u klasičan enterijer.

Šta je fuzija u unutrašnjosti?

Kombinacija nekompatibilnih stvari: bečka stolica, lampa iz XIX veka, kupatilo u hi-tech stilu i starinski kamin... Sav taj eklekticizam se zove fuzija.

Osoba koja je izabrala fuziju kao stil u svom domu neće morati da razmišlja o usklađivanju. Danas ste slobodni da se ne držite nikakvih kanona. Stil savremenog života vaše unutrašnjosti - fuzija (mešanje svega sa svime) nastala je kao rezultat preseka različitih kultura, tradicija, vremena i čak tehnologija.

Danas je moguće i potrebno mešati klasičan i moderan nameštaj, stare i nove stvari, skupe i jeftine, i dodati predmete koji su možda neprikladni, ali voljeni.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group