Frižider dizajniran posebno za vašu kuhinju

Od danas možete pronaći uređaj koji će odraziti estetiku vašeg doma i postati veliki saveznik u uvođenju zdravijih životnih navika - Bespoke frižider, kod kojeg imate slobodu da izaberete boju ili materijal...

Da li možete da zamislite uređaj koji vam omogućuje da vodite zdrav način života, a da pritom i zadovolji vaše estetske potrebe i da se uklopi u stil vašeg doma? Jedan takav uređaj postoji i nalazi se u kuhinji. Trend u enterijeru često nalaže da kuhinja nije više prostorno odvojena, niti je mesto gde se isključivo priprema hrana, već je deo otvorenog koncepta u koji su spojeni i dnevni boravak i trpezarijski deo, te je poželjno da svi elementi budu savršeno uklopljeni.  

Upravo zbog toga, kućne aparate više ne odlikuju samo odlične performanse, već i savršen dizajn, i kao takvi jasno se pozicioniraju u našem prostoru. Samsung BESPOKE frižider savršeno se uklapa u sve vrste domova. To postiže svojom fleksibilnošću u dizajnu, tako sto sami birate materijale i boje za svoj novi frižider. Kuhinja današnjice, kao i ostatak prostora, treba da bude udobna, funkcionalna i da oslikava nas same.

Brojne nagrade za dizajn Red Dot koje odlaze u ruke dizajnerima kućnih aparata, su najbolja potvrda da njihovi kreatori i te kako znaju da je put do srca generacije kojoj su funkcionalnost i estetika egal, zaista spoj savršenih performansi i stila.

Ponos svake kuhinje

Nezgrapni frižider, koji kao div štrči u svakoj kuhinji sa Samsung Bespoke modelom odlazi u prošlost. Ovaj „čuvar ukusa“ je tokom 2021. doživeo poptpunu transformaciju. Sa novim Bespoke frižiderom, kuhinja je konačno u liniji. Pored unapređenih funkcija i mogućnosti prilagođavanja ostalim kuhinjski elementima kroz veličinu, broj vrata, polica i slično, Beskope frižider se definitivno uklapa u ostatak prostora čineći ga celovitim i jedinstvenim.

Prati ritam vašeg života

Pored svog savršenog dizajna, ovaj kućni aparat ima i tu „specijalnu moć“ da namirnicama produži vek trajanja i svežinu. U eri brzog života to se nameće kao jedna od osnovnih potreba jer možete se naći u situaciji kada kupite određenu količinu namirnica koje vam brzo propadnu zato što nemate dovoljno vremena da svaki dan provodite sate u kuhinji spremajući obroke. Kada se to desi, možete ostavite meso, voće ili povrće duže za dan ili dva, a Samsung BESPOKE će očuvati nepromenjenu svežinu.

Prostor koji zaista daje mogućnosti

Nekome je i organizacija prostora od izuzetnog značaja. Nije dovoljno da uređaj bude lep spolja već da bude i savršeno uređen iznutra. Prijatelji s došli u posetu, otvorili ste flašu vina i ne možete čvrsto da je zatvorite i ne smete da je položite na policu unutar frižidera kako se ne bi sve prosulo. U cilju bolje organizacije skladištenje hrane, frižider ima fleksibilne fioke pomoću kojih možete unutrašnji prostor prilagoditi po sopstvenoj želji. Svoju kreativnost, na taj način iskoristićete maksimalno i sve prilagoditi svojim zamislima.

Era u kojoj su estetika i funkcionalnost isprepletani i zajedno čine stil, potpuno je ovladala svim segmentima našeg života. Zato su i kućni aparati deo našeg odraza u životnom prostoru, a kuhinje ili nisu zidom odvojene od ostatka prostora ili imaju širom otvorena vrata, jer se u njima danas boravi sa jednakim užitkom kao i u ostatku doma.

Za više informacija posetite >>> SAMSUNG

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group