Da li tvoj frižider ispunjava tvoje želje?

Kako je frižider uređaj koji od svih drugih najviše koristimo u kuhinji, prilikom kupovine istog, važno nam je da nikako ne pogrešimo pri odluci.

S obzirom na to da ga u proseku otvaramo oko 20 puta dnevno, nekad iz nužde, nekad iz čiste dosade, činjenica je da svi na svoj način imamo jedinstveni odnos prema ovom uređaju. Posebno za vreme leta, kada vrućine ispune naš dom, ne postoji ništa bolje od čaše ledenog napitka za potpuno uživanje, a to možemo dobiti samo ako posedujemo frižider koji ispunjava sve naše kriterijume.

Za one koji u frižideru nikada nemaju dovoljno mesta

Često nam se dešava da, kada se vratimo iz nabavke i počnemo da raspoređujemo namirnice po frižideru, shvatimo da u njemu nema mesta za sve što smo kupili. Za one koji se svakodnevno susreću sa ovakvim situacijama, RF9000AC frižider sa francuskim vratima i trostrukim hlađenjem je optimalno rešenje. Prostrana unutrašnjost i dvostruki ledomat pobrinuće se da unutar frižidera bude dovoljno mesta za svu hranu i pića koje poželite, čak i kad organizujete veliko druženje sa porodicom i prijateljima.

Za one kojima je energetska efikasnost prioritet

Ukoliko vam je potreban frižider koji je tih, a u isto vreme energetski efikasan, elegantni RS8000NC-8 frižider sa SpaceMax™ tehnologijom pravi je izbor. Impresivnog kapaciteta od 652 litre, ovaj frižider opremljen je vrhunskim tehnologijama kao što su Power Cool i Power Freez za brzo hlađenje i zamrzavanje, a digitalni inverter osigurava da frižider troši upravo onoliko energije koliko mu je potrebno i sve to uz manje buke.

Za one kojima je važan dizajn

Ukoliko vam je pored svih funkcija važan i dizajn uređaja koji će se uklopiti u ceo enterijer, odličan je RB7300 frižider sa zamrzivačem sa donje strane sa Bespoke sistemom, koji se može pronaći u čak 6 različitih boja, među kojima će zasigurni biti baš ona koja se uklapa u stil vašeg postora. Uz atraktivan i prilagodljiv dizajn, ovaj frižider karakterišu i brojne inovativne tehnologije kao što su tehnologija digitalnog pretvarača i No Frost funkcija koja poboljšava cirkulaciju vazduha i održava istu temperaturu te sprečava stvaranje leda.

Imajući na umu sve potrebe svojih korisnika, Samsung je odlučio da ovog leta pripremi pravo osveženje u vidu sjajne ponude Samsung frižidera, pa tako do 17. jula možete odabrati svog novog omiljenog „kuhinjskog prijatelja“ i ostvariti poput do 25 000 dinara, kao i 5 godina garancije. Da biste ostvarili 5 godina garancije, potrebno je samo da se registrujete na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine, a kako biste saznali više o ovoj ponudi ekonomičnih, a moćnih uređaja, posetite LINK.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group