Čišćenje doma u velikom stilu

Više slika

Više slika

Nakon novogodišnjih praznika i svih proslava koje smo imali tokom januara, došlo je vreme i za generalno čišćenje doma.

Ova aktivnost nikome nije omiljena, međutim ukoliko posedujemo uređaje sa fenomenalnim karakteristikama i za koje se može reći da zaista obavljaju posao umesto nas, onda svako sređivanje mnogo lakše pada. Ipak, pre svega toga potrebno je da se dobro organizujemo i napravimi plan kojim ćemo se voditi. Baš zbog toga, u nastavku vam predstavljamo nekoliko koraka koji će olakšati celokupan process.

Dobra organizacija je ključ uspeha

Prilikom svake akcije, kako bi one prošle brzo, ali efikasno, važno je napraviti plan i strategiju. Kako sebi ne biste stvarali pritisak, važno je da organizujete svoje vreme onako kako vama najviše odgovara. Nemojte forsirati sebe i u jednom danu iscrpeti svu snagu na sređivanje doma. Ne opterećujte se time da sve završite sada i odmah. Napravite dnevni raspored i ograničite broj prostorija koji ćete detaljno srediti u toku dana. Ovakav plan će vam olakšati čišćenje i promeniti sam pogled na sređivanje, a vi ćete biti srećniji i ispunjeniji jer ste obavili obaveze koje ste planirali za danas.

Pripremite „teren“ za rad

Pre nego što počnete sa samim sređivanjem, veoma je važna priprema, kako biste brzo i efikasno završili sa poslom. Koliko god je moguće, poželjno je da sa stolova, polica i regala rasklonite sitnice i detalje koji će vam smetati prilikom brisanja prašine. Takođe, kada je usisavanje u pitanju, sve što vaš usisivač želi jeste slobodna površina po kojoj može da se kreće. Ovo je i vaša želja kako biste što lakše sredili stan, zar ne? Zbog toga, olakšajte sebi i sklonite sa podova sve predmete poput saksija sa cvećem, lampi, kao i dekorativnih detalja kao što su fenjeri sa mirišljavim svećama, ukrasne vaze ili keramičke figure.

Zamenite stare uređaje novim

Na kraju, ali ne najmanje važno, savet je da stare uređaje zamenite onim koji se mogu pohvaliti novom, modernom tehnologijom, a koja svakako odgovara savremenom dobu i načinu življenja. Iako je nekada sasvim solidno „završavao posao”, stari usisivač iz tepiha i sa podova definitivno ne može izvući količinu štetnih čestica i prašine, kao što to mogu novi uređaji. Jedan od takvih je Samsung Bespoke Jet AI usisivač, koji će postati vaš najbolji kućni prijatelj. Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, ovaj uređaj zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha zadržava 99,999% sitne prašine. Samsung Bespoke Jet AI donosi najsnažniji Samsung vakumski motor do sada jer ima ugrađen Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela, optimizovana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa, te osigurava 100 minuta rada. Novitet na Bespoke Jet AI je AI način rada, koga pokreće Samsung AI Optimum Tech procesorska jedinica, osiguravajući korisniku efikasno usisavanje i čišćenje svake prostorije. Njegov AI način rada omogućava analizu i određivanje vrste poda kako bi se optimizovao proces usisavanja, ali i osigurala maksimalna efikasnost baterije. Zahvaljujući AI načinu rada, Bespoke Jet AI usisivač sada nudi SmartThings i Smart Wi-Fi povezivost koja korisnicima daje mogućnost da jednostavno prilagode postavke i funkcije svog uređaja, a isto tako tu je i opcija pametne samodijagnostike za održavanje vrhunskih performansi.

Novi nivo čišćenja i higijene

Usmereni ka stvaranju higijenski čistog okruženja, novi Samsung Bespoke Jet AI dolazi sa unapređenim All-in-One Clean Station postoljem koje koristi Air Pulse tehnologiju za automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu. Ovo postolje takođe koristi Air Spin Edge tehnologiju koja okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 okretaja u minutu kako bi se ispustio sav otpad, uključujući i preostale čestice koje se mogu zaglaviti u rezervoaru.

Više informacija o uređaju možete saznati na linku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group