Enterijer - Uređenje doma

Boje koje se savršeno slažu sa crvenom bojom u enterijeru

Crvena boja je tako primamljiva i smela, da se mnogi ustručavaju da je koriste u enterijeru.

Problem je u tome što ne žele da njihov dom deluje poput dekorisanog prostora povodom Dan Zaljubljenih. Međutim ako se pravilno koristi crveni ton, utisak u prostoru zahvaljujući njemu i još ponekim bojama može biti veličanstven. Sve se zapravo svodi na razumevanje u pogledu boja koje se dobro slažu uz crvene nijanse. Kako bi pobljšali karakteristike vašeg doma i sprečili intenzivnu crvenu da zagospodari vašim enterijerom, ostanite sa nama i otkrijte koje se boje savršeno slažu uz crvenu.

ALI KAO PRVO – KAKO SE BOJE SLAŽU?

Postoje opšta pravila o slaganju boja kojih je poželjno da se pridržavate u enterijeru. Kada sparujete boje nastojte da na primer povežete dve boje toplog spektra, ili dve boje hladnog spektra, što će stvoriti kohezivan prizor. Većini nas je poznata paleta boja koja uključuje tri osnovne boje raspoređene na jednakoj udaljenosti na točku boja. Međutim dizajneri enterijera preporučuju da istražite i monohromatske, analogne i komplementare vrste teorija boja, koje vam mogu doneti istinsko osveženje u prostoru.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group