7 veoma jednostavnih načina da osvežite trpezariju

Trpezarija je duša jedne kuće, bez obzira da li tu volite da se skupite sa članovima porodice i uživate u ukusnom obroku ili volite da se za trpezarijskim stolom posvetite svom voljenom ili pak, volite da okupljate šire društvo.

Bilo da stavite jednu ogromnu činiju sa voćem ili vazu sa cvećem na sred stola ili se odlučite da dodate tapete na plafon ili zanimljiv model stolice, vaša trpezarija će zablistati.

Evo 7 jednostavnih načina da osvežite izgled svoje trpezarije, da se blista za novu žurku i okupljanje uz ukusne zalogaje.

Unapredite sto

Stvorite predivne momente, provedene za trpezarijskim stolom, tako što ćete izabrati novi stolnjak u zanimljivim bojama i dezenima ili tako što ćete dodati prelepu činiju, punu voća ili vazu sa cvećem.

Ubacite upadljiv, "statement" komad trpezarijskog nameštaja

Stolice i stolovi ne moraju biti u kompletu. Umesto toga, razbijte stilsku monotoniju i dodajte uzbudljiv efekat i svoju ličnost trpezariji, tako što ćete npr. ubaciti stolicu koja odudara od ostalih - drugačije je dizajnirana, od drugačijeg materijala itd.

Iskoristite plafon kao peti zid

Plafon je idealno mesto gde možete eksperimentisati i isprobati jarke, drečave boje, kao i zanimljive tapete. Tamnija boja na plafonu, trpezariji će dati dubinu i učiniti da izgleda veća.

Ukrasite barski deo

Iako je barski deo rezervisan za boce, ovde možete dodati i neke jedinstvene detalje, kao što su to čaše ili pribor za jelo.

Dodajte sveće

Ništa tako ne ubija raspoloženje kao jarko, blještavo svetlo sa plafona, zato ga malo prigušite i dodajte romantičnu notu pomoću svećnjaka.

Ubacite ogledalo

Stavite ogledalo iznad bara, glavnog pulta ili ormara za posuđe. Pored toga što će prostorija izgledati veća, ogledalo će joj dati i dozu luksuza.

Sredite pod

Možda volite male tepihe, ali eksperti preporučuju da ubacite jedan glomazni, koji će se pružati sve do zidova. Jer ako se radi o malom tepihu, kada ustajete ili sedate, stolica može vrlo lako skliznuti sa ivice tepiha.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group