5 načina za savršeno dizajniranje minimalističkog kupatila

Minimalistička kupatila mogu biti privlačna i opuštajuća ako znate kako da ih obogatite teksturom...

Ako tražite ideje za kupatilo koje su moderne i elegantne, možete pronaći načine da učinite da ovaj deo doma bude topao i prijatan, čak i bez boje. Ključno je dizajnirati kupatilo usredsređeno na prirodne materijale i teksture koje možete uvesti na različite načine. Ovo su samo neke od tehnika koje možete koristiti kako biste dizajnirali minimalističko kupatilo koje je vizuelno upečatljivo kao i ono koje se oslanja na maksimalizam.

Svako kupatilo se može brzo učiniti minimalističkim kroz preispitivanje dodataka (od roletni do pribora za higijenu), i dobrog rasterećenja. Lista stvari koje treba da se rešite za minimalističko kupatilo uključuje dekor za radnu površinu i otvorene police. Isto tako, gde god da je moguće, sve (od rezervnih peškira do svih toaletnih potrepština osim onih najlepših), trebalo bi da bude sakriveno od očiju iza zatvorenih vrata.

Dobro organizovanje prostora i ulaganje u najbolje ideje za skladištenje su takođe ključni za dizajn minimalističkog kupatila. U svom procesu dizajna, uložite vreme da obezbedite da postoji negativan prostor (ili prazan prostor); svaka prostorija u kojoj ima previše nameštaja neće uspeti u minimalizmu.

Uostalom, evo pet ključnih saveta koje trebate slediti ukoliko želite lepo minimalističko kupatilo!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group