30 najlepših kuhinja u industrijskom stilu

Da li ste vać imali priliku da otkrijete prednosti industrijskog dizajna?

Ovaj bezvremenski stil vam daje mogućnost da svoj životni prostor ukrasite drvenim i metalnim elementima i stvorite zaista inspirativno okruženje u kom ćete uživati. Iako se u dobrom delu slučajeva vezuje za pretežno muške prostore on može biti i vrlo praktičan za uređenje savremene kuhinje. Uvodimo vas u tom pogledu danas u svet predivnih kuhinja opisanih u stilu industrijskog dizajna.

BOJE I NAČIN UREĐENJA

Prostori kojima dominira industrijski stil u manjoj su ili većoj meri ispunjeni tamnijim nijansama. Tamo se najčešće sreće grafitno siva boja, tamne nijanse drveta, crna i boja cigle. Svetle boje, a belu naročito nećete sresti u ovakvom okruženju, osim ako nordijski stil ne popunjava njegove praznine. Osim sa nordijskim stilom, industrijski dizajn možete da oplemenite i savremenim dodirom, vintage, rustičnim, pa čak i minimalističkim.

MATERIJALI

Dopadljiv izgled u vašoj kuhinji industrijskog stila postići ćete ako posegnete za materijalima koji u prostor unose teksturu, a to su: metal, beton, kamen, mermer, pločice i cigla. Prerađeno i obnovljeno drvo je svakako poželjno u ovakvom prostoru, kom daje preko potrebnu toplinu. Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group