27 ideja za spavaće sobe u boho stilu

Vaša spavaća soba predstavlja vaš identitet i način života. 

Kako se Boho – Boemski stil vratio na velika vrata u svet mode, ovaj inspiritavan stil se sve češće koristi za dekorisanje doma, pa i spavaće sobe.

Boho stil se može koristiti za dekoraciju svih prostorija u kući, ali ukoliko želite da uživate u strastvenim noćima i boeskom dekoru, predlažemo da spavaću sobu dekorišete akcentima u boemskom stilu. Pripremili smo za vas neodoljive I egzotične boho ideje.

1. Posteljina

Posteljina može dati boemski dodir vašoj sobi ukoliko odaberete modele sa lepim, šarenim obrascima. Zatim, posteljinu možete koristiti i kao dekor. Sve što treba da uradite je da napravite “krov” od posteljine iznad svog kreveta. Koristite duge pastelne čiste čaršave za pokrivanje kupole. Takođe, prozirne čaršave sa lepim boemskim obrascima možete koristiti i umesto zavesa, samo proverite da budu dovoljno dugi.

2. Organski elementi

Boemska spavaća soba zahteva organske elemente, uključujući, ukrasne tkanine i dodatke. Na primer, mogli biste da organizujete jastuke na krevetu u bilo kojoj količini sa cvetnim i različitim obrascima. Koristite otirače sa istim šarama koji će dopuniti boemsku atmosferu. Velike marame ili tapiserije sa egzotičnim obrascima, mogu ulepšati zidove vaše spavaće sobe.

3. Raznobojni akcenti

Da bi se postigao boemski stil u spavaćoj sobi, od velikog je značaja da koristite različite nijanse. Slobodno odaberite brojne boje koje će učiniti od vaše sobe tipičnu boemsku spavaću sobu. Odaberite jorgane, jastučnice i prostirke u svetlim nijansama, a od ključne je važnosti da slike, abažuri i vaze sa cvećem budu u jarkim bojama.

4. Perle, cveće i perje

Jedna od najboljih stvari o pretvaranju spavaće sobe u boemsku sobu jeste sloboda dekorisanja. Koristite bilo koje ornamente, nizove perlica i perje. Noćne stočiće dekorišite mirišljavim svećama u različitim oblicima i bojama.

Pogledajte naše predloge i uživajte ove zime u dugim boemskim noćima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group