Enterijer - Uređenje doma

20 odvažnih spavaćih soba u industrijskom stilu

Industrijski stil se smatra vrlo smelim i izražajnim, i samim tim idealnim za dizajn prostora namenjenih muškom polu.

Međutim on je malo više od toga. Ako mu pristupite na pravi način, možete ga integrisati u bilo koji stil koji već vlada vašim enterijerom ili ga postaviti kao osnovu oko koje ćete graditi zanimljivu priču. Danas vas vodimo u posetu predivnim spavaćim sobama industrijskog tipa. Ostanite sa nama i saznajte kako vašu spavaću sobu možete pretvoriti u vrhunsko industrijsko zdanje.

BOJE I STILOVI

Isključivo industrijski stil se zapravo sreće vrlo retko. Obično on se kombinuje sa modernim, savremenim, rustičnim, skandinavskim i minimalističkim. Osim toga možete vašoj spavaćoj sobi industrijskog stila podariti i neke glam i luksuzne detalje koji će je učiniti vrlo dopadljivom i dati joj karakter. Što se boja tiče, ovim prostorom najčešće vlada tamnija paleta boja. Nordijski stil može vašoj spavaćoj sobi dodati neke svetle boje, ali je odsustvo prešarenosti uvek aktivno. Mračni i ćudljivi prostori, to je misija kojoj se teži.

DEKOR

Kada je dekor u pitanju, suština industrijskog stila se svodi na zidove od opeke i betona, kao i plafone i podove od betona. Međutim priča se tu ne završava, jer uvek ovakav jedan prostor možete oplemeniti metalnim momentima poput kreveta, podnih i stonih lampi. Obnovljeno drvo vam može poslužiti za dekor vaše spavaće industrijske sobe, kao i kamen ako težite ka farmhouse stilu. Tekstil je takođe veoma važan u obliku veštačke kože i krzna. Podne prostirke, tamnija boja posteljine i zatamnjene zavese su svakako dobrodošli detalji.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group