avon akcija za borbu protiv raka dojke

20 najudobnijih stilskih stolica i fotelja za čitanje

Jesen je definitivno najudobnije doba u godini.

Zamislite samo koliko je divno smestiti se udobno u omiljenu stolicu za čitanje kljuge, skuvati šoljicu toplog čaja i dohvatiti neko zanimljivo štivo. Savršeno. Ali šta ako nemate omiljenu stolicu za čitanje? Možda ste razmišljali o njoj ali nikako niste uspevali da pronađete onu pravu. U tom pogledu izdvoliji smo za vas u našoj galeriji najudobnije stilske stolice za čitanje koje ste ikad mogli da zamislite. Vaš lični mali kutak za čitanje možete da prilagodite vašim potrebama i uredite u stilu koji vam najviše odgovara poklanjajući stolici ili fotelji za čitanje centralno mesto.

MEKE I UDOBNE LEŽALJKE

Ukoliko više preferirate ležanje od sedenja dok čitate omiljene knjige, naša preporuka su vam udobne ležaljke najrazličitijih stilova. U njima kada osetite umor možete na kratko i da odremate, i sakupite energiju za nove izazove. Moderne i udobne, sa dopadljivim oblinama, stilske ležaljke pretvoriće vaš kutak za čitanje u hedonistički prostor.

STOLICE SA KRILIMA

Fantastične wingback stolice su klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Iako je prvobitno stvorena kako bi onog ko u njoj sedi zaštitila od promaje, ova jedinstvena stolica-fotelja premašuje svoj prvobitni zadatak. Lako se stapa sa širim spektrom enterijera i deluje vrlo sveže u svakom prostoru. Najudobnije varijante su one presvučene somotom, sa zgodnim otomanom za noge. Ako imate mogućnost da je postavite kraj kamina, vrhunski užitak vam je zagarantovan.

OSTALE STOLICE I FOTELJE

Pored ove dve vrste tu je još neverovatno mnogo visećih varijanti, vintage, modernih, boho, rustičnih i šik stolica za čitanje. Asimetrične, geometrijskih oblika, kožne, pletene i sve druge pozivaju vas da zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group