Enterijer - Uređenje doma

20 najmodernijih drvenih kuhinja

Da li ste nekad razmišljali u pravcu drvenih kuhinja?

Može vam se učiniti da je ova ideja prihvatljiva samo ako enterijerom vlada rustičan, vintage ili boho stil, međutim istina je daleko od toga. Kada malo zagrebete površinu ispod klasične drvene kuhinje, skriva se moderna i stilska kuhinja oplemenja drvetom koja privlači pažnju.

Drvene kuhinje prestale su da budu rezervisane samo za prostore kojima se proteže nota tradicionalnog seoskog izgleda. One su postale stilski primeri upotrebe drveta na moderan način, pri čemu kuhinje izgledaju elegantno i vrlo privlačno. Ako volite dodir prirode u svom domu, ali ste isto tako zaljubljenik u moderan stil, kuhinje koje vam danas predstavljamo mogu da budu ono na šta ste do sad čekali.

SVETLO OBOJENE KUHINJE

Drvo svetlije boje je savršena ideja za stvaranje prijatnog i svežeg okruženja. Kuhinjski ormarići kojima se protežu svetle nijanse čine prostor prozračnim i privlačnim, suptilno naglašavajući prirodan dekor. Bela radna površina se savršeno uklapa u svetlo obojenu kuhinju pri čemu vizuelno doprinosi njenom proširenju. Odsustvo ručki na ormarićima i ugrađena svetla ispod njih stvoriće atmosferu u kojoj će vam biti zadovoljstvo da boravite.

TAMNIJE I TOPLIJE OBOJENE KUHINJE

Drvo tamnijih i toplijih nijansi može da stvori vrlo privlačan kuhinjski ambijent. Prostori kojima se provlači utisak nežnosti i dobrog raspoloženja posebno su popularni i savršeno se slažu sa tamnijim nijansama metala. Tople drvene površine možete istaći u prostoru grafitno sivim ili sasvim belim kuhinjskim pločama, kao i betonskim pozadinama. Kako biste stvorili savršen kontrast u celoj priči vašem toplom enterijeru dodajte odvažne viseće lampe koje će zaokružiti celu sliku.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group