Enterijer - Saveti i ideje

Vrlo zanimljive ideje za odlaganje dečijih igračaka

Noćna mora svakog roditelja je pronalaženje prostora u kući za dečije igračke.

Bilo da imate jedno ili više dece, čini se da s godinama njihova soba postaje premala za sve igračke koje su u njoj. Kako bi pristupili ovom problemu, potrebno je da pokažete malu dozu kreativnosti. Naime, za sve njih verovali ili ne, može da se pronađe mesta u dečijoj sobi, ako imate dobar plan. Donosimo vam danas vrlo zanimljive ideje za odlaganje dečijih igračaka.

PRILAGOĐENA MESTA ZA SKLADIŠETENJE IGRAČAKA

U zavisnosti od prostora sa kojim raspolažete možete u svom domu isprobati različite varijante prilagođenih mesta za skladištenje igračaka. To mogu biti ugradne kutije koje su deo poda, koje jednostavno "progutaju" sav nered kada deca završe sa igrom. Takođe mogu vam poslužiti i ugaone klupe sa mestom za odlaganje igračaka, kao i inovativna zidna spremišta koja se stapaju sa zidom na koji su naslonjena. Dok još razmišljate vertikalno iskoristite poleđinu vrata za kačenje različitih vrsta korpi za skladištenje igračaka.

Ako vaši mališani obožavaju lego kocke, jednostavan način da sve te sitne delove držite pod kontrolom jeste da potražite veliku tablu (ili spojite nekoliko manjih) kako bi kreirali nešto nalik na pegboard, tablu na kojoj je moguće u uspravnom položaju odlaganje lego kockica. Bez nereda, i bez gaženja svih tih sitnih kockica, konačno!

Mesto ispod dečijeg kreveta je uvek dobra opcija za odlaganje igračaka, a u te svrhe vam mogu poslužiti kako drvene, pletene i plastične kutije tako i vrlo praktične fioke. A ukoliko na podu više nemate dovoljno mesta za igračke, potražite dodatnu opciju na plafonu. Viseće varijante mesta za odlaganje igračaka su vrlo zahvalno rešenje.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group